-
barunka
ahoj lydi!!!...fčera sem se koukala poprvíí na hannu, no to je jedno..jen chcy rict ze sem zystila neco bobmastyckího!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* (pro ty co to nevý)...HANNA MONTANNA JE MYLEY CIRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* Uplne sem koukala, protoze myley znam, a pak sem se nahodou (a sem za to stastna!) koukla na hanny seryal a tam sem se to dovedela!!!!!! *14* -
-
Re: barunka
Barunka je kráva nejhrubšího zrna!!! *16* *16* *5* *5* By mě zajímalo, jestli jsou rodiče taky tak vypatlaný.... *9* -
To ty příšerný pravopisný chyby děláš schválně, nebo jsi fakt tak vypatlaná?? -
ahoj baro ja to vim uz dovna ze miley cyrus ja hannah montana to vi skoro kazdy fanda hanny montany *1* *1* *1* *15* *15* *13* *3* -
nauč se psat!!!!!!!!!!!!
-
-
Plsky
Pls mohl by mi někdo napsat jak se jmenuje ten herec co ve třetí sérii hraje Jesseho??Je děsně mocinky sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Plsky
Jesseho v Hannah Montana-He could be the one hraje Drew Roy
*4* *4*
-
-
kdyz se vam neliy tek nemusi te nadavat tak se na di nedivej te treba ostatnim se libi
*16* *10* ste vy*12* chce se me z vas *11* -
Prosím nevím jak se to jmenuje
Čaute holky, víte jak dnes (24.7.) bude na disney channel poslední hodinový díl.. tak prosím napište jak se jmenoval nemužu se koukat mame tu návštěvu :) díky předem -
-
Re: Prosím nevím jak se to jmenuje
myslím '' Nikdy na tebe nezapomenu'' *3* *3* -
jmenuje se mám se řechtat nebo jít -
jmenuje se mám se řechtat nebo jít *4* -
menuje se : mam se rehtat nebo jit ..;)
-
-
hannah
NA mim blogu mám dvě videa z hannah montana forever trailer a znělku kdo chce jukněte:http://mhannahcmiley.blog. cz/ *1* -
Hannah
Ahujky lidiišky moc plsiik jk se menuje tn dil jk Jackson delal zhe stratil pamet ?? :-) kujiii mooc :-** *7* -
-
Re: Hannah
ťuk ťuk ,Klepání na Jacksonovu hlavu - s to menuje;)
-
-
konecne
je husty ze celimu svetu rekla ze je miley a ne hana *1* -
yeeeee
ja se nejvííííííííííííííí -
aaaa
chcete neco vedet? vite ze jacksnovi z hannah montana je 32 let *7* *7* *7* -
-
Re: aaaa
no tak,ale tomu já nevěřím to si děláš srandu *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: aaaa
tak,ale na toto ti nikdo neskočí ty si děláš srandu jak může mít tolik roků dyť se koukni jak on vypadá a jak miley sou úplně stejní tak jak může mít 32 let kecalo *13* *13* *13* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: aaaa
No,tak koukám že tady máte všichni hodně čerstvý zprávy. http://www.osobnosti.cz/jason-earle s.php -
-
miley 123
je to nejtrapnější seriál!nesnáším Hannah MOntanu a tu kačenu Miley Cyrus *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: miley 123
bud sticha miley je nejj
-
-
-
-
-
Re: aaaa
deniso mu není 32 tak nekecej jo!!!
ti hrabe *7* *7* *7* -
-