-
Proc??
newite proc zas davaj stary dila hanny??jako minulej tejted v sobotu a v nedeli byly novy dila jako ten jak Oliver chodil s nakou holkou a Lili ji nesnasela a pak nakej uz nwm tag proc zas davaj tyhle stary?? -
hannah
ahoj, chtěla jsem se zeptat, hrála vůbec v nějakém díle Brooke Shields (jako maminku Miley Stuart)? nikde jsem ji tam neviděla. -
-
HANAH:máma
vdyť umřela už když Miley byla malá *15* -
-
Re: HANAH:máma
jo, hrála v 5.díle ve 2.sérii *15*
-
-
-
Tričko s Hannah
Chcete tričko s Hannah? Tak v Takku jsou ale jen do velikosti 140. Ale já jsem sehnala dámský na tržnici, je oranžový, je na něm Hanna jak zpívá a část text Best of Both Worlds... No a trička k Hannah Montana Movie se možná objeví v CA, páč k HSM 3 tam taky byly... -
hoj
ahojki.......... *1* -
Prosím prosím smutně koukám :)
chci vás všechny moooc poprosit, jestli o hlásek pro Escarlate a Miley Cyrus na http://silver-sparkle.blog.cz/0904/ sonc-9-kolo
Jestli budete někdy potřebovat, vrátím :) Stačí napsat... *3* -
ahojky
-
ahoj!
-
je nej
miley je neeeeej upa neeej -
Miley
ahoj, nevíte někdo kolik má tento seriál sérií (nebo epizod) a jestli natáčení tohoto seriálu skončilo nebo se přitáčejí nové díly? -
-
Re: Miley
serial ma 3 456 543 epizod vole *9* -
-
Re: Re: Miley
tolik nemá žádný serial to by se to muselo točit aspon 50 roku pyčoo *9*
-
-
-
super
seriál je úúúúúúúúúúúúplně super vždy se válím po zemi smíchy *1* a říká že Mileyj nebo seriál Hannah Montana je blbost tak ten je sám blbej