Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc??

newite proc zas davaj stary dila hanny??jako minulej tejted v sobotu a v nedeli byly novy dila jako ten jak Oliver chodil s nakou holkou a Lili ji nesnasela a pak nakej uz nwm tag proc zas davaj tyhle stary??
  • hannah

ahoj, chtěla jsem se zeptat, hrála vůbec v nějakém díle Brooke Shields (jako maminku Miley Stuart)? nikde jsem ji tam neviděla.
    • HANAH:máma

vdyť umřela už když Miley byla malá *15*
      • Re: HANAH:máma

jo, hrála v 5.díle ve 2.sérii *15*
  • i-hate-you

Tričko s Hannah

Chcete tričko s Hannah? Tak v Takku jsou ale jen do velikosti 140. Ale já jsem sehnala dámský na tržnici, je oranžový, je na něm Hanna jak zpívá a část text Best of Both Worlds... No a trička k Hannah Montana Movie se možná objeví v CA, páč k HSM 3 tam taky byly...
  • kamojda014

hoj

ahojki.......... *1*
  • escarlate

Prosím prosím smutně koukám :)

chci vás všechny moooc poprosit, jestli o hlásek pro Escarlate a Miley Cyrus na http://silver-sparkle.blog.cz/0904/ sonc-9-kolo

Jestli budete někdy potřebovat, vrátím :) Stačí napsat... *3*
  • ahojky
  • ahoj!
  • miley1cyrus

je nej

miley je neeeeej upa neeej
  • Miley

ahoj, nevíte někdo kolik má tento seriál sérií (nebo epizod) a jestli natáčení tohoto seriálu skončilo nebo se přitáčejí nové díly?
    • Re: Miley

serial ma 3 456 543 epizod vole *9*
      • Re: Re: Miley

tolik nemá žádný serial to by se to muselo točit aspon 50 roku pyčoo *9*
  • veselda

super

seriál je úúúúúúúúúúúúplně super vždy se válím po zemi smíchy *1* a říká že Mileyj nebo seriál Hannah Montana je blbost tak ten je sám blbej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit