-
SkullEvil
Seriál je suprovej...A Miley je užasná zpěvačka :) *16* -
trapas
Ted jsem ten seriál viděla poprvé a musím říct,že je to ten nejtrapnější seriál,jaký kdy amíci natočili!
Miley je tam trapná!Celý je to trapný a o ničem..... -
-
Re: trapas
mas pravdu ten film je pro maly fakanti ktery nemaj paru coje to dobrej nebo jeste lip suprovej film jako je napriklad hairspray nebo hsm miley je odost trapna a lituju jejiho tatu ja sem cetla na intaku ze billy s ni uz nemuze vydrzet ze miley chodi kazdy den domu opila az ji sviti ti jeji velky ribi oci ja ji taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk nenavidim pica jedna skurvena vimrdana nejradsi bych ji zaslapla jako svaba ashley tisdale je ostokrat lepsejsi nez ta velka cerna americka tenesovska kokotska drzks *16* *16* -
-
Re: Re: trapas
Možná se ti ten seriál vůbec nelíbí: názor je názor, ae když už chceš teda nějakej psát, tak ho napiš aspoň trochu spisovně a ty věci typu že je to piča, držka, apod. si strč někam. Taky mě napadá jak si na tenhle seriál vůbec narazil(a), když se ti tak strašně "nelíbí". *9* Měj se xD -
Re: Re: trapas
Cože???? Hannah Montana možná je trapná,ale ne tolik jako ta největší pi.ovina na světě HSM...!!!! A Hairspray,to je taky trapárna! Jo a ta trapka Ashley Tisdale rozhodně není lepší než Miley!
-
-
Re: trapas
Hmm..to ty si trapná.. *1* *1* TOHLE NEBUDU RADŠI KOMENTOVAT JINAK BY ŠPATNĚ DOPADLO *9* prej amíci kdo to kdy slyšel *9* oUvEjj TrAApAAssS...YeAAAhh *5*
-
-
čtěte
NEMÁ 32 LET MÁ 23 KDO NEVĚŘÍ TAK ZADEJTE NA SEZNAMU JASON EARLES A DEJTE TO HLEDAT VE VŠECH JAZYCÍCH A DEJTE TO PRVNÍ -WIKIPEDII A TAM JE DATUM NAROZENÍ 1985 2008-1985=??? 23 A BUDE MU 24 *3* TAK UŽ TO POCHOPTE!!!! *4* *5* *9* *16* *15* *4* *14* *3* *9* *3* -
-
Re: čtěte
kdyby neco mu je 33 ane 24 tak si to dej klidne na osobnosti a tam o uvidis. *7* *5*
-
-
miley
Ano oravdu Jason Earles ma 32 let ale nevypada na to co? jinak je super a do toho serialu se hodi a cely ten serial je proste super i vsichni herci v něm je to i dobre nadabovany myslim ze to nema chybu jen je jetix trochu pozadu pred disney channel tam už je 3 serie ale co se da delat -
:D
já tady tu krávu tak nesnáším...namyšlená p**a nic jiného! -
-
Re: :D
poslouchejte, miley je skvělá úspěšná a hlavně milá .nikdo z vás ji nezná, tak o ni nemluvta takové hlouposti.jenom závidíte -
no jistě. miley je super -
Tak proč sem lezeš??Když Miley jenom urážíš!!!Jdi do háje *10*
-
-
dfd
jo miley je super *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* -
aaaa
chcete neco vedet? vite ze jacksnovi z hannah montana je 32 let *7* *7* *7* -
-
Re: aaaa
no tak,ale tomu já nevěřím to si děláš srandu *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: aaaa
tak,ale na toto ti nikdo neskočí ty si děláš srandu jak může mít tolik roků dyť se koukni jak on vypadá a jak miley sou úplně stejní tak jak může mít 32 let kecalo *13* *13* *13* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: aaaa
No,tak koukám že tady máte všichni hodně čerstvý zprávy. http://www.osobnosti.cz/jason-earle s.php -
-
miley 123
je to nejtrapnější seriál!nesnáším Hannah MOntanu a tu kačenu Miley Cyrus *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: miley 123
bud sticha miley je nejj
-
-
-
-
-
deniso mu není 32 tak nekecej jo!!!
ti hrabe *7* *7* *7* -
-
ale ano jemu važne je 32 let ajdeš to na net pohladaj a uvidiš -
je mu 32!!
-
-
no to je tda novinka -
-
to je pravdu mu je 32 let těd sem to četla
-
-
-
yeeeee
ja se nejvííííííííííííííí -
HSM in H.M
Dívate se na Hannah Montana? Nevíte v jakém díle se tam objevují herci z HSM? Dík za odpověď. -
-
Re: HSM in H.M
V prvnim díle je Corbin Bleu a v díle Zase na cestě je Ashley T. -
-
Re: Re: HSM in H.M
aha, já právě na youtube.com viděla Van, Zaca a Ashley v Hannah Montana.
-
-
-
prosba
ahoj lidi muzete pro mne prsim hlasnout na adrese http://www.karaoketexty.cz/soutezni texty/vzplanuti-1090
diky moc.