-
dotaz
Ahoj prosím vás nevíte někdo jestli je to pravda že budou příští týden od 26.1.do 1.2. dávat Hanu Montanu na jetixu naposledy??... -
-
Re: dotaz
jj je to pravda *9* a kdyby ses koukala na jetix víc tag to budeš vědět*4* *1* *4* *3* ...tam to totiž říkají pořád *16* *9* *13* *8* *3* -
Re: dotaz
Ano je to pravda místo ní začnou davat Wizards of Waverly place tj serial kde hraje hlavní roli Selena Gomez ja se docela teším *14* ae skd Hanny *9*
-
-
slyšela jsem...
dozvěděla jsem se že fil Hannah Montana má přijíd do českých kin..prý nějak kolem dubna nebo května!!! to je bestovýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: slyšela jsem...
Nechci tě zklamat,ale já pochybuju že to bude v dubnu nebo květnu,protože v tý době to bude teprve v Americe. K nám se to teda dostane o pár měsíců později. -
Hannah Montana: The Movie
Žánr: komedie / rodinný / hudební
Země: Spojené státy americké
Premiéra v ČR: 9.7.2009
http://www.fdb.cz/filmy/49089-hannah-montana-hannah-montana-the-movie.html -
Je to pravda -
To asi těžko když v dubnu bude v americe u nás bude až 9.července *9* -
-
Re: Re: slyšela jsem...
kdy že????????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: slyšela jsem...
Lidi.. srry že vám zakaluju vaše představy, ale Hannah Montana : Movie má knám dorazit až někdy na přelomu 2009/2010
-
-
-
-
je dobra zpevule
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Hanna
Já mám Miley strašně ráda! Je to nej seriál hned po H2o. *1* *3* *5* -
Datum filmu Hannah Montana: The Movie
Ahojky lidi u nás se má Hannah Montana: The Movie objevit na plátnech tento rok přesné datuj je tohle 9.07.2009 *3* -
-
Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie
jo u nás už je na Jetixu a je moc dobrá a zrandovní. -
A kdyby to teď bylo na jetixu tak by Jetix dostal pokutu!!! *15* *15* -
mas asik blbý zdroj ptž na jetixu to budou dávat ted 17 ledna a dvd uz se normálně prodávaj u nás v kine uz sou v prodeji takze sry ae zmen zdroj... *3* -
-
Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie
*13* No sorry ale na Jetixu to asi nebude když to ještě nemělo ani oficiální premiéru a ta je v dubnu 2009!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie
aha, tak to asik newiš, zhe zrovna dneska na jetixu na to dělali reklamu zhe ? *1* *1* *1* *1* *14*
-
-
-
-
miluju hanu montanu
¨hannah montana je nejnejnejnejnejhesci holka na celim svete!!! a ty fujky laskave drz hubu nebo ti cigani rozbijou hubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE MILEY CYRUS *14* *14* *14* *8* *8* -
hannah montana
I ♥♥♥♥♥♥♥ miley cyrus *14* *14* *14* hannah montana forewer *4* *4* *14* *14* -
I love Hannah Montana
Hannah Montana je ta nej zpěvačka (taky Miley Cyrus), nej seriál *1* *14* -
ghg
Ahoj.Potřebovala bych se vás zeptat jestli se za tohle členství něco platí.Naléhavé prosím odepište. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ghg
ne neplatí *15* *15* -
-
Re: Re: ghg
*15* *15* to je otazka *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: ghg
za to se vůbec neplatí to je jasný !!!!!!!!!! *8*
-
-