Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hermiona

cauky hermiono.ten co ti pise to je labil jmenuje se pavel malach nevěrmu!!je to devkar a miluje avril lavigneee
  • Hermiona Grangerová

ahoj hermiono jsem tvuj nej fanoušek *3* .pro mě
    si nej postava z harryho pottera.nechtela by si se
    mnou chodit..................... *14*
  • hermiona granchova

ahojky hermiono.promin za tamten blbej dopis.vis ja jsem tvuj nej..fanouseka chtel bych abys mi dala tvuj email.a rekni mi koho maas rada????????odepis
    *3* *4* *1* *14*
  • vsem

achoj.jeste moc neumim cesky ale je u me jeden kamarad ktery to za me pise jsem prece anglican....no nic ten fenyxuv rad se mi povedl ne?cauky a zase odepisu harry *4*
    • Re: vsem

stejne si myslim ze pravej harry potter nejses ale ikdyz harry potter je muj nej ilm a myslim ze krome knizky princ dvoji krve bude lepci nez knizka kterou sem cetla n nic tesim se na filmik papa mno hary *4*
  • harrymu poterrovy

cest harry jak se mas?ja ok .mas holku?nechtel bys me?jsem hezka.a co jak ses rozhodl ty draku *5* *16* *14* *14* *14* *4* *4* *14*
  • -Hermione grancherove

cauky .jak se mas hermiono.ja dobre.v tom filmu ses moc vybornnaaa.mas nakyhokluka? *14* *5* *4* *8*
  • Desny

No, tak film fakt za moc nestal... celou dobu takovy fidlani o nicem... *5*
  • JO JO

Fakt supr film.... *16*

Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com

*3* *3*
  • harry

Tak 5 film bol omnoho ale omnoho lepsia ako 4. ta sa im moc nepodarila tento bol prepracovanejsi a aj kamera a efekti boli skvele a lepsi smrtozruti *4*
  • super

Tento film je super a knizka jeste lepsi =o). Mysli si snad nekdo neco jineho?? *3*
    • Re: super

jo nekdo si mysli neco jineho film je lepsiiiiii *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit