-
Nic moc
Mě osobně tedy film velmi zklamal. Je tu sice pár moc pěkných, vtipných okamžiků, ale zbytek filmu jsem se nudila. Od 4. dílů to jde s HP filmy z kopce. -
-
Re: Nic moc
*9* asi máš pravdu... *9* -
Re: Nic moc
loooool ty si trapak prej de z kopce od 4.dilu.....po 4 dilu to byl teprve 1.dil nubo!
-
-
Prostě NeJ!
Tenhle díl Harry Potter a fénixův řád je můj nejoblibenější!!!!!!!!! Je to fakt nejlepší díl a taky film ,který jsem viděla! *1* *4* *3* -
hermione
miluju jen tebe.moje lasko.jemi jako tobe. *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *5* *5* -
Byla jsem zklamaná
No tak od toh filmu jsem čekala mnohem víc,ale možná to bylo kuli tomu že jsem četla všechny knížka.Ten film se prostě knížce nevyrovna.Mohla to být horší. *4* -
Super !!!!
Ten film je vážně dobrej !!!! Každej díl je lepší a lepší , jsem zvědavej na poslední dva ale ty budou určitě nejlepší *4* *4* *4* -
barunce a alence blééééé
dobre jmenuju se.......Marek Lučný staci vam to a bydlim na morave tak nevim jak mi chce barunka rozbit hubu spis ja jim tu hubu rozbiju muzu si za vama dojet sice nevim kde bydlite ale to si zjistim
Alenka a Barunka bléééééé je jim na bliti to me taky.....z vas!!!
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: barunce a alence blééééé
asi budeš dost velkej trapak
-
-
Chyby
Hej všimla ste si někdy kolik je v Harrym chyb?? Myslim ve šech těch filmech. Např. jedna z mnoha je: jak harry spolu se Siriusem bojujou na odboru záhad, tak oba dva metaj neverbální kouzla, ale ve skutečnosti se Harry neverbální kouzla učí až v 6.ročníku. Mimochodem neverbální kouzla = nemusí se vyslovovat stačí na němyslet *1* -
-
Re: Chyby
jo to máš pravdu.A to mu v šestém ročníku ještě na začátku nejdou. *1* -
Re: Chyby
Taky sem na to koukala jak je to všechno zkreslený..... *9* *15*
-
-
nereknu
hele nwm kdo pise to ze je barca usmrkana tlusta a ubrecena holka, ale neni to pravda ja to vim protoze s ni kamaradim!!!!!!!!!! je mi z tebe na bliti jako barce!!!!!!!!! -
RONALD VIEZLI
JAK SE MAS *5* *1* *1* *3* *14* *7* *14* *9* *9* *13* *4* *5* -
Opravdu skvělý film
Byl jsem na filmu a řeknu vám,že splnil mé očekávání.Mně se asi nejvíc líbila pusa Harryho s Cho a také bitva se smrtijedy na ministerstvu. *3* *5* *15* *3* -
-
Re: Opravdu skvělý film
*9* nechápu lidi co říkají že Harry je pohádka vždyt to není vůbec pravda *14* miluji harryho *8* a ta pusa byla skvělá chci oby mi dal dan taky takovou *9* mrzí mě že někteří lidé nemají rádi tenhle film -
-
Re: Re: Opravdu skvělý film
jj presne...taky nevym proc nemaji radi tydle filmy!!! *10*
-
-