Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ronaldo22

Hermiona

Hermiono seš tak krásná já tě miluju!!!!!!!!FILIP
    *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ke stazeni

tady uvadim odkaz ke stazeni filmu harry potter a fenixuv rad( nahravane kamerou ale kvalita pomerne slusna) *3*
    • Re: ke stazeni

Je mi 15 let a vydel sem hodne filmu ale tnhle nestoji zanic vsechny predtim byli super ale tenhle se jim neak nepovedl je o nicem .Neni zde nic napinaveho a atraktivniho vubec nic snad dalsi dil bide lepsi z pozdravem materna,
      • maskedka

Re: Re: ke stazeni

Nic atraktivního? A co ta scéna, kde letí na těch zvířatech nad osvětleným Londýnem?
    • Re: ke stazeni

http://world5.monstersgame.co.uk/?a c=vid&vid=59006460
  • Barce

Ona totiz moje kamaradka taky miluje Harryho Pottera *14*
  • super

supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé
  • harry

Tak 5 film bol omnoho ale omnoho lepsia ako 4. ta sa im moc nepodarila tento bol prepracovanejsi a aj kamera a efekti boli skvele a lepsi smrtozruti *4*
  • hermiona

cauky hermiono.ten co ti pise to je labil jmenuje se pavel malach nevěrmu!!je to devkar a miluje avril lavigneee
  • By mě teda zajímalo

Napište na email: barka.v@seznam.cz kde tam hrál Rober Pattinson (Sedrig Digori) ?? Mám dojem že umřel ne?? Kde teda hrál??
    • bllancca

Re: By mě teda zajímalo

no to by mne zajimalo taky teda :-)
    • terinka4

Re: By mě teda zajímalo

Taky si říkám mám dojem že jsem ho tam neviděla!!!
      • rebus

Re: Re: By mě teda zajímalo

No ono stačí jen že tam o něm mluvili .. a taky tam byl na tý fotce .. a taky myslim ve snu jak měl Harry .. ale celkem vtipný je že v titulkách byl skoro na stejnym místě i když tam hrál *15* *15*
        • vashley

Re: Re: Re: By mě teda zajímalo

V pětce nehrál,Pattuinson nemá žádnou fimografii Harry Potter a Fneixův Řád!
          Já jsem HP 5 neviděla ale četla,a psalo se tam maximalo to že ho zabil Voldemort atd.... nic jiného tam o něm není *13*
          • vashley

Re: Re: Re: Re: By mě teda zajímalo

To bu tady snad byli nějaké fotky,nemyslíte? *3*

http://gallery.robertpattinson. org/index.php?cat=36
  • čau

čau tahle diskuse potřebuje nadzdvihnout.Samý já ho miluju nebo miluju ho ale víc Michaela Jacksona - prostě hrůza.Tak pište pište!!
  • Film je úplně jiný

Film je úplně jiný než knížka.Já jsem si říkala ,že knížku číst nebudu ,že jsem to vyděla v kine.Kámoš mi ,ale poradil at´ si ji přečtu ,že je to úplně jiný.Měl úplnou pravdu. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • vashley

Re: Film je úplně jiný

Souhlasím,knížy jsou vždicky lepší *4* ale knihy nesnáším *1*
  • anyxx

....

Ale nejvíc smutný bylo jak zemřel Sirius Black:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit