Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hermiona

lubos ma jinou co kdybysme byli kamoši? *4*
  • lubosovi

jo ja chci tebe a s pavlem nechci ani kamaradit je to blb s prominutim pavle mela jsem kluka a ten se jmenoval pitr a to je v cestine pavel...podvedl me!!! *5* chci lubose ikdys ma jinou""!
  • HERMIONA

PITR JE V ČEŠTINE PETR!!!!a miluju te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lubosovi

hele ja sam chodil s hermionou a nevim kdo to psal ze je autor hermiona ona to nepsala kdys to co si cezla tak rikala ze je to pravda ze se ji opravdu libi jmeno lubos pavel se ji prej nelibi proc to mi nechtela rict ale uz to skoro bylo malem to rekla!! *7* ale uz jsem ji moc neotraoal protoze jsme musely natacet 6 dil...je to docela fuska hmm sorry musim natacet...mejte se lidi *4* *5* *5*
  • káje

Ahoj neznas Pavla myslim Malacha??? potrebuju mu neco rict nebo proste s nim chci mluvit nebo po nekom mu neco vzkazat
  • kaje

ermiona je na scene vis prijde za DVE hodky....mam ji neco vzkazat?

harry
    *3*
  • harrymu

hele harry doufám že baruně nevěříš ta co ti psala jestli s ni nechceš chodit

prosim nechod s ni!!!

je to tlustá ubrečená usmrkaná holka *13*
    • nereknu

hele at jsi kdo jsi nesnasim te a je mi te lito ze sse nestidis az budu vedet kdo jsi tak ti rozbiju hubu a nebo vis co?ty tvoje hloupy a nepravdivy reci jsou mi nanic ja je k nicemu nepotrebuju jses k smichu !!!!!!! *16* *5* *10*
  • harrymu

hele harry ja nejsem lezba ja s ni nechodila jo je mi jedno ze si myslis ze jsem kluk ale nejsem ale jako mala jedla holuby z nosu hm kdyz mi neveřís tak si trhni nohou ale je to pravda tvoje minus to bude *16*
  • nereknu

hele jsme proti tobe dve a diky alco ze se me zastavas a assi jses i m oj e nej kamaradka a ty jses nereknu jse k smichuuuu!!!!!!!!!!je nam z tebe na blitiii

blbecku abys ses nepontentoval *10* *9* *5* *16*
  • nereknu

hele ty co bare nadavas jsi idiotsky vlezlej!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit