Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nereknu

hele at se jmenujes jak se jmenujes to,co pises o bare tak to teda neni pravda ja jsem videl jeji fotku a mozna je malicko tlusta ale skoro to ani neni videt a ty se styd za to co o ni pises je mi te lito ses k smichu a barca se mi i docela libi a to ty se styd se si s ni uz nekolikrat chodil a vzdy si ji podvedl a ona tebe jeste nikdy nepodvedla preba se ji libil jenom nejakej kluk ale tak to nechme stranou ale nepodedla te chapes sam se s ni rozvedes a potom mi pises at ji neverim to chces aby s ni nikdo nechodil kdys si ji sam dal kopacky???hele ja uz musim jdu na nataceni 6 dilu hmmm skoda ze tam umre brumbal........hmm tak nic mejte se lidi....harry *3*
  • SSSUUUUPEER!!!!!!!!

Tenhle film je prostě upe super nejlepší ze všech Harry Potter filmů!!!!!!!!!!!!!!
  • hermione

keca keca ja te miluju ajinou nechci mam te rad
  • lubosovi

lubos je pro me nej jmeno pavel se mi nelibi a nechces se mnou chodit?pise to za me kamaradka jsem americanka neumim psat cesky tak se mej a odepis *14* *14* *4* *8*
  • nic

jako nevim kdo to napsal ze jsem usmrkana ubrecena a tlusta holka kdo to psal tak je to on sám a je to od toho kdo to psal tak je mi z nej na bliti A JE TO OD NEJ DOOOOST HNUSNY az je mi ho líto ze se nestidi *16* *10*
  • Báře

Hojík!!! Doufám že se na mě už nezlobíte ani jedna....ani Alca ani Bara *5*
  • Cedric

Ahojky, jen jsem se chtela zeptat, jestli nevite, jestli se ve Fenixove řadu-ve filmu objevi Cedric nebo ne, ptz je uvedeny, ze tam hraje, ale pritom zemre uz v Ohnivym poharu. Moc diky za odpoved.
    • t.d.vera

Re: Cedric

Bude tam jako pohyblivá fotečka a jako Harryho vzpomínka.
      • bllancca

Re: Re: Cedric

Aha :-)
  • Lucius

Teda musím se přiznat, že jsem se strašně těšila na konec až tam bude Lucius Malfoy. Ale jinak je to docela jiné než knížky. Těm se filmy nevyrovnají. Ale chápu, že něco se musí vynechat nebo pozměnit. Knížky jsou úplně nej. Možná tak nejlepší jsou opravdu ty první filmy.
  • Hermiona Grangerová

ahoj hermiono jsem tvuj nej fanoušek *3* .pro mě
    si nej postava z harryho pottera.nechtela by si se
    mnou chodit..................... *14*
  • Barce

A jeste neco Barco....jak semnou od ty doby nemluvi jak jsem rikala nenadavej ji bude nasrana na me a to jenom kvuli tobe...tak je na me nasrana protoze me to nevadi ze jses zeptala Harryho jestli s tebou nebude chodit a ona je kvuli tomu na me nasrana a nadava i me.....me i tobe SORRY za ni i za me *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit