-
už v pátek
ty jo v jedu na 3D do kina na harryho jupíííí :) :* -
jejich děti...
Čau nevíte pls kolik dětí budou mít Ron a Hermiona? A jak se budou jmenovat? předem dík za odpověď... ;)) -
Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter
Iviště: Kdybys četla knížku nebo alespoň kapitolu O devatenáct let později, tak bys věděla, že Harry bude mít s Ginny tři děti: Jamese Siriuse, Albuse Severuse a Lily Moly. Dočetla by ses, co Harry Albusi Severusovi řekl o jménech, která nosí! Zatím tady jen meleš nesmysly a zbytečně se ztrapňuješ svou hloupostí a tím, jak si myslíš, že všechno víš nejlíp! Nejdřív si to přečti a pak tady vytahuj rozumy z rukávu! -
Ať už to je!
Na druhou část Relikvií smrti se strašně těším. Bude to určitě ještě napínavější než část první... Ať už to je! Áááááá! *1* *14* -
Re: relikvie smrti
Oprava, není to Lily Lenka, ale Lily Moly.. -
Yeah !!!
Na druhou část Harryho Pottera se šíleně moc těším :-) Patří mezi mé nejoblíbenější filmy :-) Kam se hrabe nějaký debilní HSM? ;-) -
...
Nevím, jestli si děláte srandu. Říkáte si fanoušci, ale takový bláboly, co tu někteří píšete, to zní skoro jako další parodie...
Sakra, tak buď si přečtěte knížku, nebo tady nemelte nesmysly! Asi nedokážete pochopit, že film má k originálu hoodně daleko? Sorry, ale dotaz- kdo je Fred? nebo jestli Harry umře,komolení jmen..-kde to jsme? Myslím, že J.K.Rowlingová by z některých z vás byla zklamaná, možná znechucená... -
Re: harry potter 7
Souhlasím! Mě se film doopravdy líbil do trojky, potom je to všechno jak z rychlíku. Čtyřka ještě jakš takš ujde, ale pětka a dál je úplně o něčem jiným! V tomto je vážně mnohem lepší knížka, sice to člověk nečte 2 hodiny, jako trvá film, ale kdo nečetl, nepochopí. Navíc si spoustu věcí můžu představit jak chci, a nemusím koukat, jak mi to nastrčí pod nos režisér ;) -
Re: ..
Prosím pošli mi odkaz na ty fotky vzkazem...Díky ;) -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
smrtijedu -
Re: harry potter
pise se voldemort :-) -
Re: Re: Nečtenáři
tak budete si budete cist vecer -
Re: 121212121
pise se malfoyovi jen tak pro info :-) -
Re: Re: Vysvětlení
pochop ze nekteri tady cetly knizky -
Re: Re: Oprava
To je pravda. Vždyť Ginny měl políbit, když vyhráli ten famfrpálový pohár... -
Re: Ahojky
Hele asi takhle, já jsem taky nečetla knihy Harry Potter, jen 3. díl, ale teda určitě vim, kdo je Fred...., že je to jeden z dvojčat Weasly poznáš už v 1. díle -
Re: Vysvětlení
a jak to víš,že harry nezemře -
relikvie smrti
lidi harry bude mit 3 deti 1 dite se bude jmenovat james sirius potter,2 dite albus severus potter,a 3 dite se jmenuje lili lenka potterova *3* -
Re: 121212121
kdyby jsi četl/a knihu tak by jsi věděl/a že harry bude mít hůlku kterou sebral dracovi a voldemort bude mít tu brumbálovu která už jak ona sama ví patří harrymu,proto se obrátí proti voldemortovi a zabije ho jeho vlastní kletba -
Re: Re: harry potter
kdyby jsi četla knihu tak by jsi věděla že harry bude mít hůlku kterou sebral dracovi a voldemort bude mít tu brumbálovu která už jak ona sama ví patří harrymu,proto se obrátí proti voldemortovi a zabije ho jeho vlastní kletba