-
Re: Re: Re: Re: Harry Potter
hej ja nwm...co to tu porad resite.. ja jse do toho nechci plest....ale kazdopadne se podivejte na youtube a tam ma ty siny pojmenovane Albus,Sneap..a jeste nekoho joa ty fotky jsou fakt cudny na te strance ..................
*9* *9* -
Harry Potter
Co to meleš??*13* Jeho syn se nebude jmenoval ALBUS SEVERUS.... proč by ho proboha pojmenovával podle SNAPEA?? Není blby, aby se jeho syn jmenoval podle někoho koho nenáviděl!! Když už tak spíš SIRIUS..A navíc mám pocit že to nebude ALBUS, ale JAMES podle otce, ale tím už si nejsem tak jistá *1* -
Re: Re: Harry
nezemře *1* *1* *1* -
.......
Kdy to má jít v kine uz to nevydrzíííííím!..:D -
Re: Re: super
to je jasny ze film je lepsi ale ve knisce vzdicky kecaj prej ma harry potter umrit v 2 casti prvni us sem videl -
Re: Harry
na 2 casti ta prvni cast nic moc ale ta druha je lepsi nechapu proc to vsichni ctete se radsi kouknete na film jo a v ty 2 casti ma pre potter chcipnout tak nwm -
Re: Vysvětlení
1. část je do toho, co veme brumbálovi voldemort hůlku -
Re: pristupnost
Tipuju tak PG: 12,13 max :) -
Re: ..
No pěkně pokonili i Draca. Když vezmu jak vypadá jeho otec Lucius Malfoy, tak Draco v tom epilogu po 19-ti letech vypadá jak děda, kterýmu je 70. A přitom by měl vypadat přibližně jako jeho otec teď. -
Re: relikvie smrti - kniha dotaz
Asi tak..hledej!Nebo si zajdi do knihovny..:D *1* *3* -
Re: Oprava
Suhlasím s tebou. Například film Harry Potter an Half-Blood Prince uniklo hodně věcí než bylo v knížce... musíš uznat *3* -
pristupnost
chtela bych se zeptat jestli bude film pristupny.predem diky za odpoved -
Re: Re: ......
Sám jsi to co píšeš!!!!Kdybys nebyl takovej analfabet a přečetl si tu knížku tak víš jak to bylo a neplácáš tu blbosti! -
Re: Re: Re: ......
No defacto ho Snape zabil, ovšem Brumbál už umíral a navíc to naplánovali společně, dalo by se říct že Snape ušetřil Brumbálovi utrpení při pomalém umírání -
Já jsem 7 teda nečetla ale přemýšlela jsem že třeba to se Snapem bylo tak že špehoval Voldemorta a s Brumbálem se domluvili že když to bude nutný že ho zabije nebo prostě nechtěl aby Voldemort zabil jeho -
no to teda nezabil brumbál už byl davno mrtvy ty vole *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: ..
mohla by jsi sem dat prosim adresu na ty fotky?? taky bych se rada koukla... -
Re: ......
Snape zabil Brumbála ty pičo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter
Teda tupý či kerí vred si... *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter
A ty si tak tupá *1* *1*