Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

ty vaše odpovědi tady *15* umírám *15* ten kdo to nečetl,at nekritizuje *15* a ostatní,co četli,at nefrajeří *15* PS: nejlepší kniha a doufám že i film,jestli ne,pošlu svoji sovu se stížností do Londýna *15*
  • luski1

Re: Re: Re: Re: Harry Potter

tysi takk chytra
  • luski1

Re: Harry Potter

ne neumře
  • luski1

Re: Re: Harry Potter

ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *1*
  • luski1

Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

je jich 7 *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

nene crabbe neumře. (škoda) A mám moc moc Snapea, je mi hrozne líto že umrel. *9*
    preji hezký den :D
  • Oprava

Líbí se mi, jak tady někdo někoho kritizuje, že tu knížku nečetl (Já osobně všechny četla osmkrát... ale to sem nepatří) a pak tu někdo napíše Voldemort s dvojitým "W" a neumí ani napsat Weasley... Myslím, že někomu, kdo se koukal opravdu jen na filmy, může klidně uniknout, kdo je Fred, není tedy nutné ho za to linčovat... To je můj názor... pokuste se ho někdo vyvrátit... *5*
  • ginni97

..

tak jsem viděla fotky z toho Epilogu o 19 let později..Ginny tam fakt vypadá dospěle a Hermiona taky, děti sou taky dost podobný obzvlášt Rose Hermioně :-D ale ouplně sprasily Harryho newim esli to nebyla fotomontáž ale esli nebyla tak radši zavřete voči vypadá na 50!!!
  • Vysvětlení

1)Zemřou Voldemort a smrtijedi
    2)Na Harryho je vyslána Voldemortem kletba Avada Kedavra, ale Harry dostane druhou šanci, a zemře pouze viteál, který byl v Harrym od zabití jeho rodičů.
    3)1.část je do té doby, co Harry, Ron a Hermiona přepadnou banku u Gringottových.

Jasny?
  • 121212121

harry vyhraje protože má hůlku která patří správně jemu jenže starouš voldy má tu která patří dracovi malfojovi
  • debil

simist ses idiot harry neumre tz pico *16* *8* *16* *16* *8* *8*
  • veroneta

Nečtenáři

To je hrozné, že půlka lidí tady z diskuze HP nečetla...je to docela děsivé, že ho znají jenom z filmů (které jsou sice super, ale někdy mají ke knížce dost daleko). Pak tu tvrdí nějaké pakárny, jakože Harry umře nebo se ptají na základní věci, které snad museli být i ve filmu...nic proti nim, ale je to smutné... *9* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Harry Potter

a hustý je že se jedno dítě bude menovat Albus Severus *3* *1*
  • anyxx

Re: Fred

já sem zas obrečela když v pětce zemřel Sirius Black a tvl jak se Belatrix smála vykřikovala:Zabila semSiriuse to mě fakt dostalo:(
  • anyxx

Re: relikvie smrti - kniha dotaz

si zajdi do knihovny:P
  • anyxx

Re: bomba

Snape sem taky neměla ráda ale až se v tý knize dočteš jak to bylo a ty vzpomínky a že Harrymu pomochl aby získal ten meč-fakt dobrý
  • anyxx

Re: harry potter

tak to je jasný že harry vyhraje a voldemort chcípne
  • theelis

Re: Re: Ahojky

A ne jenom knížky! Vždyť i ve filmech to je!!!Myslím že to sem píší ti co film ani knížky moc neznají.....
  • Re: Fred

Já jsem se rozbulela až u toho jak našel mrtvýho Lupina s Tonksnovou. To už jsem nemohla.. :(
  • lidush

Re: Re: Harry

ja ale myslim, ze to bude jeste dal, protoze ve zverejnenych fotkach, je ta fotka, kde je lasturova vila a ten skret jak jim pomuze dostat se do te banky!!! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit