Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidush

Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

hele, ja cetla vsechny dily a ze zacatku jsem to taky moc nepochopila, ale hned napodrohy perfektne. a pak jsem to cetla asi jeste 8x....Nemotej jim hlavu, kdyz to stejne nepochopi *15*
  • Re: Ahojky

Fred je přeci jednoo z dvojčat !!! ach joo tady někdo nečetl knížky
  • Re: Re: Harry Potter

jo až na to že Radcliffe tu knižku nepsal takze to nemusí vědět , no teda tet uz jo kdys to natači ale Harry proste neumře ja to četla 10 takze pochbuju ze bych to něděla *3*
  • Re: Re: Re: Re: Harry Potter

viteál je věc do které Voldemort uložil část své duše-nemohl umřít ( ted on jich udělal 6) z Harryho ho uděla aniž by o tom věděl .Harry všech 5 vietálů zničí a ten 6 který má v sobě "zemře" když se ho Voldemort pokusí zabít.
  • harry potter

harry potter vihraje bitvu s lordem woldemordem proto zema slilu kterou panzla neza *8* *1* *1* *5*

ne harry potter ne zenrel zemre lord woldemort a fred ja starisi braha rona wisliho *5*
  • Re: Re: Re: Harry Potter

Co je to ten viteál
  • Re: Re: Ahojky

Díky,promiň á to nečtu tak jen jsem se zeptala ale moc moc díky!
    *5* *3*

Harry neumře ! Tky trošku čti ! Fred je jeden z dvojčat, kteří jsou bratry Rona Weaslyho ... Na konec Harry bude s Ginny ... Hezký den ...
  • Ahojky

Ahojky chtěla bych se zeptat kdo je ten fred?a umře Harry v tomhle dílu?? *10*
  • Re: Harry

1. část je až po to, kde je smrtijedi najdou a idvezou to sídla malfoyových... pak to končí a dál je to 2... ovšem to pohopíš jenom tehdy pokud si četl knihu.. papa lidi mějte se.. P.S.: k těm dohadům jestli harry umře nebo jak to všechno bude: harry neumře, jink umřou všichni co umřeli v knize a vyjímečně (což mě překvapilo) bude film dost podobný knize :-) pp MVR
  • eliska25

harry potter

hele tak to tady neříkejte,kdo umře..co se stane..at si to ty lidi přečtou nebo at se na to kuknou v kině..!!!=DD
  • Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

ještě Crabe a Goyle no a samozřejmě Voldemort a další smrtijedi *3*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

no upřímně to, že zemřel Voldemort jsem přivítala s otevřenou náručí *3*
  • lollipopy

......

já sem byla taky smutná když umřel Fred a ještě k tomu Lupin a Tonksová. Snapea sem moc ráda neměla ale když jsem si přečetla to jak to sním opravdu bylo, tak jsem dospěla k názoru že to byl hrazně statečný člověk...a bylo mi to líto když ho Voldemotr zabil
  • Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter

Belatrix... a to by měli být všichni
  • Re: Re: Re: Re: Harry Potter

zapoměla si na Moodyho, Hedviku, Dobyho, Voldemorta
  • simist

bomba

já jsem tak natěšená na ten film knihu se ted chytám číst jako ale je mi líto že zemřel fred ( nebo pro mě teprv zemře) toho jsem měla hrozně ráda snape - tak toho jsem neměla moc ráda hlavně ho nenávidím od tý doby co zabil brumbála at už to měli nebo neměli domluvený nebo jak to je mno nic tak zatím pa simonka alias simist
  • simist

relikvie smrti - kniha dotaz

ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde na netu bych našla originál český překlad relikvie smrti ( tím myslím prostě celou knihu v předkladu od Pavla Medka ) pokud pls víte tak mi pošlete odkaz jako vzkaz nebo mi ten odkaz pošlete na e-mail Simonka7895@seznam.cz posílejte všecko ohledně harry potter filmy a knihy a taky herci moc ráda si to čtu nebo prohlížím ale nejvíc bych potřebovala tu online knihu ju ? já našla jen samý amaterský překlady fakt díky všem co se ozvou papík simonka
    Odpovědět na příspěvek
  • simist

Re: Re: Re: Re: Harry Potter

parod s Ginny Weasley já napsala Wesasley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit