-
Prosím nezná někdo tu písničku co hraje v rádiu v té scéně kde Harry tančí s Hermionou? Díky
-
Ale jo,bude
-
Super film miluju na něm všechno do podrobna prostě bomba , škoda že nebude ještě další :)
-
Nejlepší film co sem kdy viděla. Prostě super!!! *1*
-
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
-
Zajímavost:
Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick. -
Možná se mnou polovina souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to trochu líto :-) Super film :-)
-
http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277?sk=info ...,
-
http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277?sk=info ...
-
web-prosba
Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé.Obecně,bloguji několi let,takže adresy končící blog.cz většinou znám.)
Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji. -
Re: Re: ..
Na ulož to.cz je to česky ale jen 1 část!! -
Re: harry potter7
to byla jedina scena u ktere sem se lekla ae pak sem se zacala smat :DDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: užzýu
a náhodou eliso já čtu a je mi jedno jestli to viš od 6. Já jsem to náhodou taky četla,ale zkončila jsem u 5,pak jsem to už nečetla,nemela jsem čas a zapoměla jsem. Tak to jsem si rači počkala na film. A navíc v knížce může byt sice napsano,že harry nezemře,ale ve filmu je to vždycky teda věčinou jinak. -
aha tak děkuju. *3* -
Re: Re: strašně se těšíím
vyšlo to v pátek 15.4.2011 *3* -
jezis ctes trochu ja to vim od sestky -
Re: strašně se těšíím
dne 22.4.2011 -
Re: Re: Zeptej se jestli chceš!!!
freda zavalí rozbitá zeď -
Re: Re: 2 části
ale hodně informací obsahovala i knížka k 6 dílu a stejně je vynechali.např.vzpomínky.ty mi tam chyběli a co se týče 7 dílu tak je to celý překroucený a zamotaný a ty podstatné části tam chybí -
Re: Bellatrix
asi tě zklamu ale Bellatrix bude i ve druhé části.ano půjde po příčné ulici do banky a potom bude ještě v závěrečné bitvě než jí Molly Weaslyová zabije