-
efdf
kravina -
Re: sem zvědavá
A taky tam jsou už první 3 recenze, které tomu daly taky vysoké hodnocení. -
Re: sem zvědavá
csfd.cz ... přehodila jsem si písmenka *15* -
sem zvědavá
na cfsd.cz je film zatím hodnocený nejlíp z celé série,tak sem teda moc zvědavá,jak se mi bude líbit *7* nejvíc se těším na alana rickmana (snapea) *1* *1* *14* už mám s kamarádkou rezervovaný lístky na čtvrtek,to je u nás aji premiéra,že? *7* -
Re: Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???
jo sedmička film je rozdělený na dva díly a proč tu jako nadáváš? když si to ani neumíš vyhledat a jediné co umíš je si otvírat hubu, tak si raději najdi nějakou hodně hlubokou jámu a tam zůstaň.. -
Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???
co to meles ti pico skurvena *9* -
Re: dabing
Opravdu?To je fajn..taky doufám,že jim dají hlasy,které měli v předchozích dílech. -
Re: pomoc please!
Ahoj myslím že už 6. *3* -
Re: jooo
ahoj ja jen potrebuju vedet asi predpokladam ze se jdes divat do palace cinemas,kde vubec? v brne nebo v praze? a dalsi jak jsi to vubec stihla takle koupit brzy mista ja potrebuju totiz pomoc kdyz hodlam jit na premieru abych za 1.nasla misat a za2. aby to bylo co nejdriv koupeny ze jo x) diky za odpoved (nejlepsi b bylo kdybyste mi vsisi napsali a nejlip ke mne do posty) DIKY -
jjj *4* ... už jdu taky na to... -
Re: Re: Brumbál
*4* já jsem břečela jak u 6, tak u 7... a v sedmičce jsem břečela nejvíc, jak zabil Voldemorta... nevím proč, ale bylo mi to líto... *9* -
Re: Re: fakt?
*1* to se s tebou nikdo nehádá...
jo a jinak jsem nešlyšela nic o tom, že by to mělo být věkově omezené.... i tak... mi to může být jedno -
hej a kolik stály a kde si je koupila? já je nemůžu sehnat *10* -
Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???
jj relivie smrti je na 2 díly to jako nevíš jo??? *1* *13* -
Re: Re: jaký dva díly proboha???
tak to těžko. první díl se začal točit v lednu tohoto roku, do kin půjde koncem příštího roku a druhý díl Relikvie ještě zdaleka není natočen -
jooo
aaaa dneska sem si koupila listky na premieru...uz se megasticky tesim!!!lovuju pottera *14* *14* *14* -
Re: Zajímavost
A taky exteriéry oxfordu -
Re: Re: pomoc please!
No nekecej ! *1* *1* -
Re: without dubbing...
jj , stačí. A jestli někdo říká že ne , tak potvrzuje , že je línej číst. *3* *15* -
Re: jaký dva díly proboha???
ne , relikvie už je dotočená (celá) *3*