Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • efdf

kravina
  • maskedka

Re: sem zvědavá

A taky tam jsou už první 3 recenze, které tomu daly taky vysoké hodnocení.
  • terezice

Re: sem zvědavá

csfd.cz ... přehodila jsem si písmenka *15*
  • terezice

sem zvědavá

na cfsd.cz je film zatím hodnocený nejlíp z celé série,tak sem teda moc zvědavá,jak se mi bude líbit *7* nejvíc se těším na alana rickmana (snapea) *1* *1* *14* už mám s kamarádkou rezervovaný lístky na čtvrtek,to je u nás aji premiéra,že? *7*
  • Re: Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???

jo sedmička film je rozdělený na dva díly a proč tu jako nadáváš? když si to ani neumíš vyhledat a jediné co umíš je si otvírat hubu, tak si raději najdi nějakou hodně hlubokou jámu a tam zůstaň..
  • Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???

co to meles ti pico skurvena *9*
  • Re: dabing

Opravdu?To je fajn..taky doufám,že jim dají hlasy,které měli v předchozích dílech.
  • Re: pomoc please!

Ahoj myslím že už 6. *3*
  • narzis

Re: jooo

ahoj ja jen potrebuju vedet asi predpokladam ze se jdes divat do palace cinemas,kde vubec? v brne nebo v praze? a dalsi jak jsi to vubec stihla takle koupit brzy mista ja potrebuju totiz pomoc kdyz hodlam jit na premieru abych za 1.nasla misat a za2. aby to bylo co nejdriv koupeny ze jo x) diky za odpoved (nejlepsi b bylo kdybyste mi vsisi napsali a nejlip ke mne do posty) DIKY
  • Re: jooo

jjj *4* ... už jdu taky na to...
  • Re: Re: Brumbál

*4* já jsem břečela jak u 6, tak u 7... a v sedmičce jsem břečela nejvíc, jak zabil Voldemorta... nevím proč, ale bylo mi to líto... *9*
  • Re: Re: fakt?

*1* to se s tebou nikdo nehádá...
    jo a jinak jsem nešlyšela nic o tom, že by to mělo být věkově omezené.... i tak... mi to může být jedno
  • Re: jooo

hej a kolik stály a kde si je koupila? já je nemůžu sehnat *10*
  • Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???

jj relivie smrti je na 2 díly to jako nevíš jo??? *1* *13*
  • Re: Re: jaký dva díly proboha???

tak to těžko. první díl se začal točit v lednu tohoto roku, do kin půjde koncem příštího roku a druhý díl Relikvie ještě zdaleka není natočen
  • jooo

aaaa dneska sem si koupila listky na premieru...uz se megasticky tesim!!!lovuju pottera *14* *14* *14*
  • Re: Zajímavost

A taky exteriéry oxfordu
  • Re: Re: pomoc please!

No nekecej ! *1* *1*
  • Re: without dubbing...

jj , stačí. A jestli někdo říká že ne , tak potvrzuje , že je línej číst. *3* *15*
  • Re: jaký dva díly proboha???

ne , relikvie už je dotočená (celá) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit