-
kino
Ahoj nevíte kdy bude HP6 v kině? -
-
Re: kino
16.července *4* -
Re: kino
někdy v červenci
-
-
Hlasovanie
pls zahlasujte pls za HP a polovicny princ na strance
http://movies.yahoo.com/ho llywood-movie-awards?pollVote#poll4 8510
zatial je na 1.miste HP, ale vsetko sa moze zmenit takze nic nenechajte na nahodu a hlasujte za HP a polovicny princ
moc dekuji
mimochodom ide tu o Hollywoodsky film roka, a samozrejme ho ovplyvnuju fanusici
ak chcete o tom wediet viac klik na dan-katie-emma-rupert.estranky.cz alebo sa pytajte mna -
Jessie Cave
Ahoj, už se moc těším až to bude v kině xD Nevíte někdo, jestli se Jessie Cave (Levandule Brownová) objevila v HP už někdy dřív nebo teprve teď?? -
-
Re: Jessie Cave
Levandule tam ještě nikdy nebyla možná že jsme ju tam jenom nějak zahlídli ale nic víc *5*
-
-
Harry
Ahoj, nevíte jestli je nějaká stránka na netu, kde můžu shlédnout tento díl Harryho i se závěrečnými titulkami (všude jsem to zatím našla bez závěrečných titulek) moc by mi to pomohlo. -
-
Re: Harry
Jo vim, ale nepovim *1* Nwm k čemu ti sou závěrečný titulky, nejdůležitější je film ne? *7* *3*
-
-
:-)
Nemůžu si pomoct ale strašně moc se mi líbí Snape!!!! *3* *3* Vám ne???Moc lidím teda ne ale je tak sladkej:-) *14* -
-
Re: :-)
Co je na něm sladkýho proboha??Mě se akorát líbí ty jeho vtipy *15* *15* *1* *1*
-
-
Skvělé
Harryho zbožňuju,je pravda,že knížka byla nesrovnatelně lepší,ale film se mi taky líbil.A už se nemůžu dočkat na poslední díl,i když to už od začátku bude masakr *9* -
-
Re: Skvělé
poslední díl je skvělej-čerla sem knížku a hodně idí zemře včetně lorda Voldemorta... -
Re: Skvělé
jj přesně moje slova ve filmu toho docela vynechali ale je to i tak hezky zpracovanej film...a sem zvědavá jak udělaj ty zbylí dva díly... *1*
-
-
film
Já se taky už těšim na film.Jenom doufám, že to bude o něco lpší než pětka(ne že by byla špatná,jenom složitá pro toho, kdo nečet knížku-naštěstí neni můj příklad *3* )Dracovi to na fotce ve zrcadle fakt sluší!!! *14*
No a jsem zvědavá na Snapea *1* Prince dvojí krve *4* -
Zajímavost
- při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick -
-
Re: Zajímavost
A taky exteriéry oxfordu
-
-
Harry Potter 6
Páni šestka bude opravdu trhák. ještě necelý měsíc!!! Já se sand nedočkám! Jinak budu rád když se mrknete na můj blog: adam-potter.blog.czb *3* -
zprava
doufam ze 6 dil bude dabovat vojta kotek ten hlas se mi nejak pri ukazkach nazdal *7* *8*