Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terez.ska

HP

HEJ PREMIERA BYLA SKVĚLA!!
  • Kino

Včera jsem na tom byla v kině v metropoli ve 24:00-opůlnoci.Je to krásný,ale Snape tam zabije Brumbála.
    • Re: Kino

proč to říkáš?Jak to dopadne? *7*
      • Re: Re: Kino

stejne to uz vsichni vedi....kdo necet knizku tak at do kina ani nechodi
  • efdf

kravina
    • xx-paula-xx

Re: efdf

Kravina? Viděl/la si to vůbec, že to říkáš??? *16* *16* jak něco takovýho můžeš říct? Asi si to neviděl/la protože kdyby jo tak bys takhle nemůuvil/la. *13* *9* *8*
      • Re: Re: efdf

každej má svůj názor
  • terezice

sem zvědavá

na cfsd.cz je film zatím hodnocený nejlíp z celé série,tak sem teda moc zvědavá,jak se mi bude líbit *7* nejvíc se těším na alana rickmana (snapea) *1* *1* *14* už mám s kamarádkou rezervovaný lístky na čtvrtek,to je u nás aji premiéra,že? *7*
    • maskedka

Re: sem zvědavá

A taky tam jsou už první 3 recenze, které tomu daly taky vysoké hodnocení.
    • terezice

Re: sem zvědavá

csfd.cz ... přehodila jsem si písmenka *15*
  • jooo

aaaa dneska sem si koupila listky na premieru...uz se megasticky tesim!!!lovuju pottera *14* *14* *14*
    • narzis

Re: jooo

ahoj ja jen potrebuju vedet asi predpokladam ze se jdes divat do palace cinemas,kde vubec? v brne nebo v praze? a dalsi jak jsi to vubec stihla takle koupit brzy mista ja potrebuju totiz pomoc kdyz hodlam jit na premieru abych za 1.nasla misat a za2. aby to bylo co nejdriv koupeny ze jo x) diky za odpoved (nejlepsi b bylo kdybyste mi vsisi napsali a nejlip ke mne do posty) DIKY
    • Re: jooo

jjj *4* ... už jdu taky na to...
    • Re: jooo

hej a kolik stály a kde si je koupila? já je nemůžu sehnat *10*
  • jaký dva díly proboha???

Hej co to tady blábolíte o dou dílech 6.dílu??? Dva díly bude mít Relikvie Smrti a ta se teprv bude točit!!! *16*
    • Re: jaký dva díly proboha???

ne , relikvie už je dotočená (celá) *3*
      • Re: Re: jaký dva díly proboha???

tak to těžko. první díl se začal točit v lednu tohoto roku, do kin půjde koncem příštího roku a druhý díl Relikvie ještě zdaleka není natočen
        • Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???

Pardon ale jsem z toho zmatená.Lelikvie smrti má 2 díly *7*

co to meles ti pico skurvena *9*
          • Re: Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???

jo sedmička film je rozdělený na dva díly a proč tu jako nadáváš? když si to ani neumíš vyhledat a jediné co umíš je si otvírat hubu, tak si raději najdi nějakou hodně hlubokou jámu a tam zůstaň..

jj relivie smrti je na 2 díly to jako nevíš jo??? *1* *13*
  • dabing

upozornuju ze v kinech je HP6 s ceskym dabingem!!!doufam,ze jim nedaji jiny hlasy to bych zase celej film jenom brucela a nadavala...
    • Re: dabing

Opravdu?To je fajn..taky doufám,že jim dají hlasy,které měli v předchozích dílech.
  • natali.rose

už se to blíží

*15* *15* uuuuuuuuuuuž se to blíží, premiéra hp 6-jeeeee *14* nemužu se dočkat *14* *14* doufam že neřeknou že to zase o rok prodloužíí...nee to určitě ne *1* MILUJUUUUUU HP....MOOOOOOOC SE TĚŠÍÍÍÍÍÍM....BUDE TO BOMBA,ÚŽASNÝ,KRÁSNÝ,NAPÍNAVÝ,ALE I SMUTNÝ-HLAVNĚ NA KONCI, BUDU MOOOOC PLAKAT.......HP-LUXUS *1* *1* *14* *4*
  • Ahoj

AShoj nevíte jestli bude hp rozdělenej do kin na dva díoi někdo říká že první díl bude 16.7.a druhý prej 18.11. tak děkuju za odpověd *4*
  • nevíte jak?

Chtěla bych se zeptat jestli nevíte esli bude hp do kin rozdělenej na dva díli někdo mi říká že prej jo takže bych to ráda věděla
    Děkuju za odpověd *14*
    • mishqa

Re: nevíte jak?

ne je jenom jeden díl.. až relikvie smrti bude na dva..a tase teprve točí!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit