-
sbirka
ahoj ja miluju high school musical a mam od nich skoro vsechno a byla jsem i na lednim revi a bylo to tam sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: sbirka
koho to zajima ty troubo? drz pysk ty selatko!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: sbirka
Nech ji ty BUZNO *13* *10* -
-
Re: Re: Re: sbirka
jo nech jí!!
nadáváš jí protože na ní nejspíš žárlíš *15*
-
-
-
-
fuj!hnus
fuj!hnus hsm 1-2-3-4 je ta největší kravina na světě!!!a ještě se stím vyrabí také trapné věci!fuj hnus duj -
-
Re: fuj!hnus
no konecne nekto normalny píše!!!! *1* *15*
-
-
:))
lidi pls znate nakou stranku kde lze zhlednout tento filmik???pls jestli ano tak mi napite tu adresu(stranku)predem mooc diky a doufam ze nakou znate :-) *4* -
-
Re: :))
http://uloz.to/1702682/muzikal-ze-s tredni-1..avi
-
-
prodám či vyměním plakáty
Ahoj mám 2 plakáty filmu High school musical a nechci je. Vymněním za plakáty hilary duff nebo miley cyrus, plakáty můžu taky prodat. pište na e-mail: kakuska121212@seznam.cz Děkuji. -
Na PrODeJJ =)
prominte ze to sem davam vim ze to je o hsm ae ja uz nevim kam to mam napsat ..:D
ja mam hrozne veikou zbirku high school musical(plakaty,vystrizky ...)
ejky lidíí nemate nekdo zejemm???jestli byste se teli podivat na sechno co mam
tak mi napiste na maila: motkovak@seznam.cz
a ja vam poslu fotky,poslu i neco inyho(napr.stmivani,avril...)mam toho fakticky hodne pste nebojte sa a nepiste miii :D:D
a ete jednou sry :D -
HSM
je to boží film - jeká je cena DVD v normálním obchodě??? Já ho přes školní časopis sehnala za 259Kč ! -
hsm1
nejlepsi filmikkkkkkk:-* *14* *14* *14* -
pro hsm v čr
promin ale to není koncert ale reví
hsm na ledě
a ja mam nato listky a byli tam obrazky stěmi tětmi lidmi a nejsouto doopravdicky.promin -
sbírka
ahoj mám mega sbírku HSm jsou to hlavně plakátya články a časopisy který mám dvakrát tak prosím pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu i fotku *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
HSM v ČR
jejich podpisy klidně můžete mít a dokonce s nimi můžete být i vyfocení stačí když 27.dubna půjdete na jejich koncert který bude v Pardubicích a 2. a 3. května budou mít koncert v Praze. Bude tam hlavní šestka (tj. Van,Zac,Ashley,Corbin,Monique,Lucas ) možná tam bude eště někdo ale tato šestice tam bude na stoprocent. Tákže kdo chce jejich podpis nebo je vidět naživo nebo chce s nima fotku nebo je chce prostě slyšet jak zpívají tak nezapomeňte že 27.dubna jsou v Pardubicích a 2. a 3. května v Praze. Tak se zdá že neskutečné se začíná stávat skutečným. Dokonce i v ČR budou mít koncert HSM. WAW !!! -
-
Re: HSM v ČR
to není pravda to byly lidi na bruslich co je napodobovali víš a ktomu pouštěli jejich písničky a tncovaly na bruslích jako oni ale oni to nebyly já to četla v časáku tak si nevymýšlej! *16* *8* -
ty trdlo to nebude koncert ale ledni revie ja mam listky a musim rict ze tam bude hooodne lidi a mimochodem v tech pardubicich o bude 29 a ne 27 *3* *9* -
Dobrý den,mám velkou prosbu,chtěla bych aby mladší sestra viděla Hi school musical naživo,ale neustále jsem nezjistila kde budou v Praze vystupovat.Mohl by mi to prosím někdo napsat na můj e-mail.Moc děkuji.
Můj e-mail:T.Matzenauerova@centrum.cz
Předem moc děkuji -
-
Re: Re: HSM v ČR
ne nebudou! *9* aaaaaaaaa *10*
-
-
Fakt?? Ježiš to je úžasný tam musim být!!!
-