-
soundtrack
hojky nemoh byste mi někdo please napsat, na jakym serveru bych koupila soundtrack k tomuhle filmu?je super.dík moc za mejlíka *14* -
HONEY!!!
Honey je fuckt supa dupa film!!!!Missy Eliot nebyla špatná...ale nejlepší byla choreografie!!!taky bych chtěla takle umět tancovat... -
SUPER
Nádhernej film,skvělý choreografie,supr písničky i děj..Prostě SUPER!!! *3* *15* -
pls pomozte!
nevite pls jak se jmenuje ten cernoch co s nim jesicca( honey) v tom filmu chodila?? ak nahodou ano tak mi pls pisnite dekuji :) *4* -
-
Re: pls pomozte!
Ahojky tag ten se jmenuje Mekhi Phifer *3* *14*
-
-
Honey
Rejmond se jmenuje Zachary Wiliems......
Ale honey je fak fakt fakt nej film na svete možna nacele planete *14* *14*
a napiste mi na muj e-mail kolik je do opravdy Benymu(Lil Romeo) let prosim prosim *8* *8* mam ten film rada udelali bis te mi velkou radost na světe Dekujiiiii *14* mocinky *4* -
-
Re: Honey
Bennymu je teď 18 let.
-
-
....
Hej lidi, nevite nahodou, jak se menuje Raymond vlastnim jmenem? -
HONEY
Honey je prostě muj best filmek..o tancování...v hlavní roli s Jessicou...což dodat...prostě super film*14* -
honey
Honey je ten nejlepsi fil co sem kdy videla!!!Z toho filmu si muze spousta lidi uvedomit ze zivot neni o drogach atd ale i o tanci!!! -
-
Re: honey
Jj, naprosto souhlasim... Nej filmik ktery sem videla. Moc nadherny!!! *14*
Mohlo by byt nejake pokracovani *3* -
-
Re: Re: honey
ahoj jo, pokračování by mohlo být, ale nevíš náhodou proč????? kdyby se udělalo pokračování, tak by to bylo už o ničem ..... nepřemýšlela jsi už náhodou o tom ??? asi ne .. bylo by to asi jen o tom, jak si staví ten dům pro taneční studio, a ty děti co tam s ní tančili by takm taky pořád asi tančili ... nemyslíš??? tak mi řekni co by bylo bomba na dalším pokračování??? jen by to byl volný průběh a na tom bomba by asi nic jinéhoi nebylo, než by se rozvedla s tím svým a tu školu by ji někdo překazil... takže opravdu chceš pokračování??? *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: honey
ahojky máš pěkné fotečky. měj se goot *1* *3* *3*
-
-
-