-
Re: Re: HIMYM
tady je zas někdo stráášně chytrej xD serial se dá taky říct =P -
5. série je fakt dost dobrá! =O)
Tento týden byla premiéra dílu 5x10 - The Window. Musím říct, že zatím jsem se nejvíc nasmála u dílu 5x08 - The Diving Man! Ten je prostě awesome! *1* -
Re: Enrique
ve třetí sérii hned první díly -
Re: Pátá série
ještě jak tak brouzdám na netu tak prej teda už porodila *8* -
Pátá série
tak sem viděla první díl pátý řady, skvělej jako všechny ostatní *1* a zatímco na alyson neni porod vůbec vidět, cobie měla docela bříško *1* nevíte kdy má porodit? -
Re: česky??? Ne!
no to teda... s titulkama je to nejlepší a ještě ke všemu se aspoň trochu naučíš anglicky!!! *3* -
:)
Nejvíc skvělej seriál <3 -
Enrique
Ahoj holky, nevíte náhodou v které sérii a díle hraje enrique? -
Čeština
Nojo,v češtině to prostě nebude ono.Ty slovní hříčky nemůžou přeložit.Ale jinak nej serial! *14* -
...
tohle je úplně skvělý seriál...u ničeho jiného se tak nechlamu jak u himym...IT'S AWESOME *1* *1* -
HIMYM x Přátelé
K tomuhle seriálu jsem si vytvořila takový "citový vztah" - prostě mě úplně dostal. Zajímalo mě, co si o něm myslí ostatní - četla jsem si různé názory. Spousta lidí ho srovnává s Přáteli, ale připouští, že Přátelé jsou jiní. Ale moc to nerozvedli. Tak to rozvedu já: Přátelé mají (většinou) velmi jednoduchou dějovou linii (scény jsou seřazeny za sebou podle času). To HIMYM je velmi roztříštěný (v tom dobrém slova smyslu) - nikdy nevíte, co předcházelo té situaci, která nastala. Proto je plný překvapení a zvratů. A to se mi na něm VELICE líbí! Ano, možná, že jsou některé hlášky otřepané, ale znám to z vlastní zkušenosti - některá slova a hlášky říkám prostě pořád. Přátelé jsou v tomhle velmi umělí. Nejde přece na každou otázku apod. odpovědět tak, aby se všichni káceli smíchy! To znamená, že HIMYM je přirozenější a na nic si nehraje. Také mají hlavní protagonisté více tajemství... A takto bych mohla pokračovat... HIMYM je prostě AWESOME! =o)) -
Re: ...
A kolik??? Dva, tři...?! Až se podíváš alespoň na 10, tak si tady piš co chceš! *16* Já se teď dívám na polovinu 2. série a teprve TEĎ vidím, jak je ten seriál skvěle propracovaný! *3* -
wow!
toto je nejlepší seriál, kterej sem kdy viděla. naprosto legendární *15* *15* -
Dabing ne!
Je to super, mám 4 série s titulky a je mi jedno, jestli to pustí nebo ne. Každopádně tím dabingem ten seriál ztratí šmrnc! *9* -
Re: ...
hrdina, že to řikáš anonymně,co... -
...
PIČOVINA JAK ZVON, VIDĚL SEM PÁR DÍLŮ A KATASTROFA .... NEJVĚTŠÍ SRAČKA CO SEM KDY VIDĚL ... *10* -
česky??? Ne!
Já si zase nedokážu představit že by česky říkaly: LEGEN...Počkej si na to...DÁRNÍ!
Je to divný podle mě to nebude moc dobrý česky... *9* -
Re: Kdy??
myslim že to měla nova nebo prima koupit ale ve vysílání to ještě nechystaj...jinak nadabovaný si to nedokážu představit stačí že TBBT nadabovaly!chudák Sheldon...Co by udělali S Barneym?např-Suit up!v překladu Oblek nasebe?nebo něco takovýho.... a kdyby to říkal např.Rychlej? no propána jána!!!!! *8* To bych nepřežila *9*sem ráda za to jak to je *5* -
Re: HIMYM
Když už, tak series... -
Re: Kdy??
Pochybuju že někdy *9*