-
No já už viděla všechny série a Barney a Robin se nakonec vezmou a Tedova manželka a matka jeho dětí je Viktorie....pozná ji už v 1. sérii a v sedmé ji místo na její svatbu odveze někam do pryč a zůstanou spolu... 7. a ZATÍM ( doufám ) poslední série končí vlastně Barneyho svatbou....a ten bar se jmenuje u MacLarena :DD Dítě Lilly a Marshalla se bude jmenovat Marv. Jediné co by mě ještě zajímalo a pořád jsem na to nepřišla je, jestli ty Tedovi děti vůbec svoju matku znají....občas se zaptají ,,a to byla máma???,, a když už se zmínil o Viktorii ( což je jejich máma ) ani se neukáže že by se nějak zaradovali jako že ,, ááá to je máma,,....spíš všechno nasvědčuje tomu, že ji neznají
-
-
Mámu znají ale Viktorii ne proto že to jejich máma není jejich máma má iniciály T.M
-
Kravina, matka neni Viktorie! Jejich matka se jmenuje Tracey!
-
Oni svou matku znají!! Ale když jim Ted vypráví příběh, tak oni přece nevidí jak kdo vypadá?! On topřece jen vypráví!
-
Je sice pravda, že sedmá série končí "únosem nevěsty", ale to ještě neznamená, že Viktorie bude ta jejich matka. Vždyť on má tu matku potkat na Barneyho svatbě a Viktorii poznal už v 1.sérii, ne? Každopádně jsem hodně zvědavá, kdo to bude...
-
To nemůžeš vědět, 8. série ještě je!
-
No ale nemusíš sem psát obsah sérií třebe to ještě někdo neviděl co ty víš...
-
-
Matka..??
lidi, kdo si myslíte, (víte) že bude ta matka??? *1* -
naprosto mě zklamalo jak to ukončili... je to hrůza
PS: než jsem začnete házet komentáře kde 3x zopakujete pitomost tak se na to alespoň podívejte :D hezký den -
-
Já viděl všechny dily asi tak 20× a podle mě je to boží seriál s Dobrým zakončením
-
a jak to zkončilo????
-
-
Britney
Ahojky pls nevíte v jaký sérii se objeví Britney Spears???....a jinak je to suprovej seriál *3* *3* *15* -
-
Re: Britney
myslim že na začátku 4 serie *4* -
Re: Britney
To kdybych věděla!! Ten díl sem viděla, je to ten jak Ted usiluje o Stellu - myslím že to bude 3. nebo 4.série, snad ti to trošku pomůže :)
-
-
Je to nejlepší seriál na celém světě mám tričko i Parťákodex je to Legen...wait for...dary ...No legendary . Já se na to dívám jenom proto protože tam hraje Neil Patrick Harris alias Barney Stinson já toho herce žeru mám s ním i placku a triko... Je to můj andííílek ... *14*
-
-
Kde se prodává to triko???? to musí být boží!!!!!!!!!!!
-
Jo přeaně...já ho žeru,ale moc mu to přeju s Davidem...♥
-
-
jak můžete vědět že matka bude viktorie?? To si ani nepočkáte na 8. sérii která už je mimochodem natočená??
-
...
Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička v 1. sérii v 8. epizodě "Duel"? Hraje když na konci spolu všichni jedí v té čínské restauraci. Díky za odpověď *4* -
jgukfku
To je fakt hustej seriál.Nevíte někdo kdo bude nakonec ta matka?Já sem fakt zmatená slyšela jsem že Robin si má vzít Barneyho a teď se teda rozešla s Teddem tak já už nevim a koukali jste včera na HIMYM?????? -
marshal erickson
objevila jsem odkaz na odhlaené fotky jasona segela co hraje marshla:D
zde http://www.uloz.to/6074286/jason-se gel-rar *1* -
:-))
robin bude chodit s barneym pak je ta jejich parta donuti k rozchodu tak se rozejdou z barneyho je zase TEN barney :D a robin si najde v praci pritele nastehuje se k nemu prestane se vidam s kamosema on ju pak necha kvuli praci a vrati se k parte.ted si najde byt ve kterym bude mit potom aji decka ae ted je ten byt v desnym stavu tak ho rozmlati :) -konec 5.serie :) a ted se divam na 6. ktera se zacala visilat asi pred 3tydnama v americe :) *1*