Přejít na výpis diskuzí

Jsi můj život

FILM 26.3.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sos

ahoj hele pls co se tam ted děje já vůbec nestíhlám *9* *9* *9* a kolik to má dílů děkuju za odpověď!!!! *3* *1*
    • Re: sos

nenasla si tie diely kde su vsetky?ak ti niekto odpise tak mi prosim napis na 9nikoletka@azet.sk dakujem
  • mazec

je to skvělý seriál........natalia a facundo jsou fakt super dvojka *14* *14* *14*
  • super

tato telenovelka je uzasna sleduju ji kazdy den na markizi a nenavidiiiiiiimmm MUMIU kravu jo a newi nekdo stranku kde jsou vsechny dily k skouknuti ???????????????? pls ..!!!!!!
    *14* *14* muck *14*
  • super

je to fakt super a hezky tam vypadaj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • super i love this telenovela

ja tuhle telenovelku miluju znate nekdo stranku kde jsou vsechny dily? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Bžska telenovelaka s Naty...

tahle telenovela je je upe podařená...jsem docela maniak na telenovelya musim rict že nekete byly dost trapne a nezaživne...ale tahle je proste geniální...rada se na kukknu ale nemam cas bo jsem ve skole mohli by ji davat spis odpoledne nebo k veceru....doufam že vymysli jeste jednu s Naty a Facundou...
  • SMV!

Ta telenovela je doopravdy moc krásná je božská nejvíc se mi tam líbím Monita a Martín. A chtěla bych strašně moc až tahle telenovela skončí tak chci aby byla další telenovela s Natalia Oreiro a Facundo Arana. Děkuji vám moc krát děkuji *14*
  • SMV!!

kdo pokeca o SOS MI VIDA?A?pistee *1*
    • lucypotter

Re: SMV!!

já pokecám,mám SMV mooc ráda!!
    • Re: SMV!!

chcela by soms a spytat ci laura s tonym budu spolu chodi :) *3*
  • :)

Telenovela s Natálkou je vždycky super a ráda se na ně dívám. tahle se moc povedla:)
  • Super!

Ahojky myslím že tato telenovela je uplně super nemá chybu no žejo??že mám pravdu?Kdo má rád natálku tak ať mi písne na Alíka jsem tam jako Natálka_Oreiro!!!tak písejte!! *3*
    • Re: Super!

telenovela je super
    • Re: Super!

4au já jí mám taky moc ráda tak jestli chceš tak i napiš na email *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit