-
sos
ahoj hele pls co se tam ted děje já vůbec nestíhlám *9* *9* *9* a kolik to má dílů děkuju za odpověď!!!! *3* *1* -
-
Re: sos
nenasla si tie diely kde su vsetky?ak ti niekto odpise tak mi prosim napis na 9nikoletka@azet.sk dakujem
-
-
mazec
je to skvělý seriál........natalia a facundo jsou fakt super dvojka *14* *14* *14* -
super
tato telenovelka je uzasna sleduju ji kazdy den na markizi a nenavidiiiiiiimmm MUMIU kravu jo a newi nekdo stranku kde jsou vsechny dily k skouknuti ???????????????? pls ..!!!!!!
*14* *14* muck *14* -
super
je to fakt super a hezky tam vypadaj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
super i love this telenovela
ja tuhle telenovelku miluju znate nekdo stranku kde jsou vsechny dily? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Bžska telenovelaka s Naty...
tahle telenovela je je upe podařená...jsem docela maniak na telenovelya musim rict že nekete byly dost trapne a nezaživne...ale tahle je proste geniální...rada se na kukknu ale nemam cas bo jsem ve skole mohli by ji davat spis odpoledne nebo k veceru....doufam že vymysli jeste jednu s Naty a Facundou... -
SMV!
Ta telenovela je doopravdy moc krásná je božská nejvíc se mi tam líbím Monita a Martín. A chtěla bych strašně moc až tahle telenovela skončí tak chci aby byla další telenovela s Natalia Oreiro a Facundo Arana. Děkuji vám moc krát děkuji *14* -
SMV!!
kdo pokeca o SOS MI VIDA?A?pistee *1* -
-
Re: SMV!!
já pokecám,mám SMV mooc ráda!! -
Re: SMV!!
chcela by soms a spytat ci laura s tonym budu spolu chodi :) *3*
-
-
:)
Telenovela s Natálkou je vždycky super a ráda se na ně dívám. tahle se moc povedla:) -
Super!
Ahojky myslím že tato telenovela je uplně super nemá chybu no žejo??že mám pravdu?Kdo má rád natálku tak ať mi písne na Alíka jsem tam jako Natálka_Oreiro!!!tak písejte!! *3* -
-
Re: Super!
telenovela je super -
Re: Super!
4au já jí mám taky moc ráda tak jestli chceš tak i napiš na email *3*
-