-
Sos mi vida
Ahoj vsetci, nevie mi niekto prosim povedat kde sa da Sos mi vida stiahnut?Nemam primu tak preto...dakujem *3* -
-
Re: Sos mi vida
ahoj vždyt ti dávají sos mi vidu na Markíze myslím že v 13:00 *3*
-
-
Bomba
Čauky...tahle telenovela je uplne bombova,Natalii jsem mela rada i kdyz jsme byla jeste mala,divala jsem se na vsechny telenovely,ve kterych hrala,uplne jsem ji zrala *1* bavilo me na tom,jak to bylo zabavny,ale pritom i romanticky,vzdycky hreje takovy prdly holky....Jsi muj zivot je skvelej,nemohli vybrat lepsi dvojici-Facundo a Naty jim ty role spolu proste sednou....Je to proste BOMBA *3* -
klasika
Ahoj lidi, já si myslím, že tohle je taková ta klasická telenovela s Natalii, no a je super stačí aby jste viděli jeden díl a celý vás to chytne.Ve skutečnosti naprosto nereálný, ale jako uvolnovačka je to supr trupr. *3* *4* -
-
Re: klasika
jjj, to s tebou souhlasím, ptže je to sice super telenovela, ale reálnost je v tom 38 %, ale jak říkám, protě super a jinak, abi mi to neuteklo, tak si ji nahrávám, prostě se u toho člověk zasměje a taki (nejdee mi psát tvrdé i tkže musím psát měkké) odreáguje :-) *14* Miluju takový telenoveli s Nat. a Fac. prostě se k sobě hodí... :-)
-
-
FAJN HOLKY
JSOU TAM FAJN HOLKY A VYPADAJ FAKT FAJNOVĚ *3* *14* *3* -
SOS MI VIDA!!
jo SOS MI VIDA JE NEJ TELENOVELKAAA,kdo popise o SMV?pa -
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NEKDY NA VLASTNI OCI??? *14* -
li
ježišmarjáááá!napište někdo sím co se tam děje*** -
učitel
ahoj chtěla bych se zeptat jak se jmenuje ten učitel matematiky ten Pablo... *14* *1* -
-
Re: učitel
*3* natali skvěle tančí *3* je super a ten učitel je hroooooooozně sladkej -
-
Re: Re: učitel
no to sice jo ale jak se JMENUJE?? je totiž UPLNĚ BOŽÍ! *14* *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
sos mi vida
Sos mi Vida ma 231 dilu a pokud chcete ziskat vice info o teto novelce, navsivte tohle forum www.mundolatino.cz -
ahooojky
ahojky presne jak holka predemnou psala taky s ni souhlasim...jen se mi nechce do skoly ze to nebudu stihat. :-( to je blby a taky by me zajimalo kolik to ma dilu...a trochu s tim pohnete aby to treba skoncilo do skolniho roku...ale je to uplne super telenovela...ahoj a nekdo odepiste jo?
*3* *14*