-
Re: Re: Re: Re: ahojky
ae to je prawda nesměj se *3* *4* *14* LOWHUJU TĚ VALLOUŠKU *14* *14* kdyby si sem dojel hned bych tě políbila *14* *3* -
Re: Re: Re: ahojky
*15* hihi *1* -
Re: Re: ahojky
j díky ty taky máš hezůůů....
VALLOUŠKUUU MILUJU TĚ LÁSKO MOJE *14* *14* *14* *14* ZLATO KOCOUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14* E JÁ JSEM KOČKA A DĚLÁM MNAU *14* *15* A JEDU POTOBĚ *15* *14* -
Re: ahojky
čauky já taky mám s Vanesskou *14* *14* a s Valloušíkem si možná taky udělám ale nemám photo *4* *9* ale co už no....jj on je kocourek a ty máš blog vallokirs.blog.cz??že???Hezůů *14* máš ho *5* -
ahojky
...hele dneska jsem byla u jedné paní a ona dělá trika s Vanesskou mám a udělám si s Valloušíkem *14* mILOVANÝM KOCOURKEM *14* *14* -
Re: Re: Re: ...
páááááá *4* *14* -
Re: Re: ...
pp Miluju Vallouška a Vanessku *14* *14* -
Re: ...
mám ho na profilu *4* -
...
Taky,kukám na Zkaženou mládež a stopuju si Vallouškaaaaaaa *14* jaký máš blog?? -
Re: Re: Re: Re: Re: nejsem
Mám se dobře a ty??A ted poslouchám Vanessku a kuji za přidání,jsem na blogu.a ty? *4* *14* -
*4* a jak je??A copak děláš?? *4* -
njn *14* -
wow *14* -
Jeho plakát nemám ale chcu *14* ps:se máš *4* a s Vanesskou mám celej pokoj *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: nejsem
j *14* hele škoda že tu aj není Valloušek *14* *9* já bych se hned doněj přidala *14* máš jeho plakát??Já jo *14* obrázek velkej ale udělala jsem si s něho plakát *14* byl v německém časáků *4* tak jsem si ho musela hned koupit a máš všude Van *14* *7* Já jo *14* -
Re: Re: Re: nejsem
jj já taky moc *14* *14* -
Re: Re: nejsem
tak jsem tu haha *15* ty miluješ Vanessu Hudgens??Já jo *14* -
Re: nejsem
ok *4* -
nejsem
ale můžu se tu zaregistrovat poky *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: žeru
ahojky j taky mocccccccc *14* ccccccc *14* cc *14* hele budeme tu kecat??Jsi tu zaregistrovaná?? *7*