-
kobra
uplne naj serial...iba ma strasne stve ze na markize ho prestali davat kvoli nejakej prituplej telenovele a novu nemam :( -
KOBŘIČKA11
kobra11 je nej.....doufám že bude ještě spousta řad....dosmrti jim budu věrnááá a přeju jim hodně štěstí v natáčení....A i v životě....Pořád jse koukam na jejich díli a ani jeden jsem nevinechala....Jan Richter je moooc hezkej....A má kouzelnej úsměv.... -
super
strašně dobrej seriálll =) *3* *3* *3* -
kobra
hele neví někdo jestli se Jan ještě vrátí ?? ale to je asi kravina co *1* že by vstal z mrtvých *1* *1* jo a ještě kdo hraje semira pls pište vzkazy a jinak miluju Kobru koukam na ní každý pondělí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: kobra
Prý jsem někde četla, že Jan zavítal do Hoolywoodu. ale nevím, co je na tom pravdy *4* *4* -
ahoj ja se jmenuju moravec jan aja bych ti rad odpovedel na tvoji otazku Erdogan Atalay jo aja taky koukam na katzdej dil asi sleduju uz od prvni serie az dotete * -
semira erdogan atalay -
Ta nevíš kdo hraje Semira??Tak to ses hodně pozadu *7* když už píšeš že tak miluješ kobru...jinak Semira Gerkhana hraje Erdogan Atalay *3* -
Jan ale neumřel.Mohl by se vrátit
-
-
Mám radost!!!!!!
*3* *3* Počítám, že budou koncem dubna nebo na začátku května budou dávat na Nově německý seriál Kobra11, ale 11. řadu....Už se moc těším.... *14* *14* *1* -
Píseň
Zdárek lidi, potřeboval bych trošku pomoci, pokud jste viděli 11 díl( dávali ho toto pondělí na nově), tak na začátku byla úplně skvělá písnička a já si nemohu vzpomenout její název, nevíte ho náhodou někdo? Předem děkuji.
Šimi -
Kobra 11
Kobra 11 je muj nejloblibenější a vždycky když zasřelej nákého Simírového partáka tak se pokaždý rozbrečim. -
Kobra 11
Jj.Souhlasim,kobra je nejlepsi serial,ktery znam...akorat nevim co se stalo s Janem,najednou tam nebyl...
Nebo kdyz zastreli Semirovi partaka tak se rozbrecim..
MILUJU KOBRU 11 *9* *9* *14* -
-
Re: Kobra 11
Monika já se taky vždycky když umře nakej simírův partak rozbrečím
-
-
Erdogan Atalay
Miluji seriál Kobra11 včetně Semira dívám se na seriál už od 7let je ouplně Boží Miluji Erdyho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Erdogan Atalay
ahojky prosim ja take miluji kobru 11 a semira ani nemluvim nevis proc tedko uz v pondeli pd 20.00 hod ji nedavaj ? moc me to mrzi tak prosim napi ju diky lluca *13* *13* *7* *7*
-
-
Semírův sporťák
Lidi, vy co znáte tenhle seriál nazpaměť, nevíte v které epizodě si Semír málem koupil sporťák ? (snad porsche nebo něco podobného) - měl ho půjčené na vyzkoušení, parťák se mu posmíval a nakonec ho samozřejmě při nějaké honičce rozbili. Myslím že ta epizoda končila někde na nějakém závodním okruhu ale nevím ani která to byla řada. -
-
Re: Semírův sporťák
Jo myslím,že to byl díl benzín.(3.řada) *3*
-