Přejít na výpis diskuzí

Kouzelná školka

FILM 18.5.2009 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Hledá se hodna,, milá a příjemna financne take nezajistena listicka bez liscat mezi 30 az 40 lety,, ktera také ráda cestuje a poslouchá punk rock nejlépe DIE TOTEN HOSEN.

• MartinDyntar

Proto že hledá se osaměla, smutna a zklamána listicka nejlépe bez lišcat. No pane jó tady ji asi nenajdu co!

• MartinDyntar

Tak jsem tu virózu nakonec propotil a pro ležel i bez listicky. Pane jó dala mi přeci jen zabrat... ... ...myslím ta viróza, ne listicka. Zadna se nenašla. Ale hledá se ještě stále. Ale to do kouzelné školky nepat

• MartinDyntar

Dneska jsem se po dlouhé době dival na kouzelnou školku a bohužel bez budvara a navíc jsem ji bohužel nevyděl celou. Nevěděl jsem že kouzelna školka ma nějaký fanklub ale všichni jsou stále nějak offline.

• MartinDyntar

No řekl bych že po 2 pořádne vychlazenych budvarech je kouzelna školka vždy lepší než se zdá. ..asi bych potřeboval sprchu a kuře!!

• MartinDyntar

Nevíte Prosím někdo co bude zase nového v kouzelné školce na Decku??

• MartinDyntar

Alespoň pořad kouzelna školka na D tu zustane asi jedině u mě nenasilna a pozitivní!! Protože moc pozitivního každý den v událostech v TV toho skutecne už příliš mnoho není a nezbývá...

• MartinDyntar

Žádné notifikace na kouzelnou školku ani na kukačku?? Není to škoda?? Asi budu Mít brzo více přátel a nepřátel a více svých čtenářů mezi mrnatama nez mezi vámi. No pane jó. ..budu se s tímhle muset nějak asi umět vypořádat a srovnat. Mali a vůbec ty nejmenší diváci kouzelné školky mě potěši a zahřejí vždy u srdicka! !!

• MartinDyntar

To už tady nikoho nezajímá kouzelna školka??? Jsem snad jediným divákem D?? Tak tomu teda nevěřim!!!

Seberte se a začněte se sebou konečne něco dělat ...stejne jako se o to snažím Já a upřímne moc me to nejde!! Vůbec me to nejde jak bych si přál a jak bych potřeboval.  To raději skončím u vychlazeného budvaru při sledování kouzelne školky. ..na více se už nezmůžu!!!... no to snad. ..ohh!!

• MartinDyntar

Po 2 vychlazenych budvarech je kouzelna skolka skvela. Dokaze vzdy pobavyt a od srdce rozesmat. Doporučuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit