-
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... maminky a tatínkové, adoptujte mě tu... Chcete mě?..
-
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidi pomocte, Františku adoptuj mě tu... Chcete mě?..
-
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... maminky a tatínkové, adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku?
-
Ahoj podvečerní déčkaři, jak se vede našim dětem, našim jesličkám a školce? Nevíte náhodou, jen čistě náhodou co je nového v Kouzelné Školce? Už nesleduji! Pozdravujte o de mě Františka...
-
Jak se vám daří mím krásným dětem z Déčka? Určitě tam nechcete místo toho svého Františka raději už zvláštního invalidního Lutheránského protestanstsky evangelického kinematograficky cinefilsky vášnivě ujetého post alternativního punk rockera- profesí Jeptíškaře i Spisovatele-. Možná nic neumí, ale miluje návštěvy Zoo. Bud chce na konkurz do Kouzelné Školky nebo pak udajně nezbývá v životě už nic jiného než už mu Českou Pravoslavnou církví vytesat ze dřeva velký Kříž (nechce ten římsko katolický) a doplavat s ním s pomocí Severoatlantické Aliance NATO na Sibiř uctít tam památku a čest svého oblíbeného Michaila Fjodoroviče Dostojevského. Marně asi ten český velice podivný a zvláštní Raskolnikov dlouho hledá své společenské uplatnění a své zaměstnání nemyslíte?... a ted ho konečně našel z jedné poloviny na českých sociálních sítích kdesi na osobnostech.cz, kde svými komentáři natolik upřímně respektoval a nejvíce ze všeho osobně ctil a nejvíce osobně i proslavil německého nezávislého filmaře Wimma Wenderse i post punk hard rockového zpěváka Andrease Fregeho německých Die Toten Hosen, uchlácholil dokonce i svými komentáři z jedné poloviny i zpěváka irských U2 Bona Voxe i temného romantika Depeche Mode Dave Gahana a dokonce i folkaře a vlastence Tomáše Ortela, jenže pak už nejvíce naštval svými komentáři převážnou většinu rockových příznivcu Daniela Landy a snad uplně všechny gangsta i negangsta rappery a hip-hopery včetně Eminema, Bushida, pak nakonec Joe Bidena i Vladimíra Putina a ted konečně z toho osobně prozřel a už žádá raději proto Církev o svuj azyl s jeptiškami z Chebu i o pomoc Interpol ke své ochraně před davem tolik naježených jeptišek z Řecka, Palestiny a Izraele, z Česka, Německa i Ruska a před davem svých příznivcu německých Rammstein, všech vlasteneckých příznivcu Tomáše Ortela i Ondreje Durici. Je to prostě asi hodně zvláštní Slovan. Měl by před tím vším raději emigrovat. Díky tomu se v Česku už necítí být v bezpečí. MARTIN DYNTAR
-
Déčko je super a moderátora kouzelné školky bych vysoce státně čestně vyznamenal za všekulturní přínos našim dětem, stejně jako samotného Františka, který nám našim dětem nikdy nezestárne. Jo sledoval bych také po 2 budvarech je vždy kouzelná školka vždy totiž ještě lepší než se zdá, prosím nečíst a nepředčítat dětem, ale lajkovat mužete neděkuji, protože vím že děti ted spí a lajkovat to tu po mě ted nemohou. Tak děkuji.
-
Františku celí dny nemyslím po budvaru i bez budvaru na nic jiného než právě na tebe jak se ti daří, Františku mám tě rád, toč prosím dál. A lajkujte to tu, ne už jistě kvuli mě, ale kvuli našim skvělím dětem, pro naše skvělé děti, pro skvělé Déčko, pro naši rodinu, kterou představuje pro mě právě Déčko a už kouzelná školka. Nic jiného v životě nemám než právě skvělého Františka a nic jiného v životě také nepotřebuji než vidět už lépe po 2, 3, 4, 5.. budvarech právě našeho znamenitého Františka. No co učí mě v životě jak si poradit se životem i pak bez budvaru. Ted asi nechápete tento muj komentář, já ale už bohužel také ne, ale lajkovat tu komentář budu a musím za děti a za Déčko zvláště..
-
Jestli vám skutečně upřímně záleží na vašich dětech tak prosím to tu čtěte do konce a lajkujte to tu, není nic lepšího než reklama Déčku, D... už třeba jako pan Dyntar oddaný a loajalní vždy našim dětem, a nemyslím si že právě jistá nejmenovaná zelená postava z reklamy na Alzu je pro naše děti snad lepší než náš František.
-
Žádné notifikace na kouzelnou školku ani na kukačku?? Není to škoda?? Asi budu Mít brzo více přátel a nepřátel a více svých čtenářů mezi mrnatama nez mezi vámi. No pane jó. ..budu se s tímhle muset nějak asi umět vypořádat a srovnat. Mali a vůbec ty nejmenší diváci kouzelné školky mě potěši a zahřejí vždy u srdicka! !!
-
Jak odešel Michal od Františka z Kouzelné Školky tak už ji nesleduji. Nenapadlo vás někdy dát si 3 pořádné budvary a koukat taky na kouzelnou školku, relaxovat se Všetečkovíma, nakreslit něco Františkovi... to asi mělo vás napadnout.