-
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky,
neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku kde jsi? Pomocte mi milé děti... -
A ted Františku už konečně hledej číslo na diskrétní eskortní služby, vždyt víš Františku jestli tam náhodou třeba nedopatřením nemají nějakou už zuboženou křestanku podobné alespon už trochu té američance Michelle Williams z road-movie "Land of Plenty" Wima Wenderse, já ji Františku tak natolik neštastně miluji že si to nedokážeš vubec ani představit jak moc Františku, ne Františku ty eskortní službu ve svém věku nepotřebuješ, za to by nás vyhodili z Déčka a byli by jsme pak uplně bez práce, máme ted přece podmínku za pití toho Budweisera před natáčením zapoměl jsi, ty už na to nepamatuješ Franišku? Proto ty pujdeš se mnou se podívat raději už do Zoo, nějakou lišku ti tam také rád obstarám, zakoupím ti ji, protože Déčko to bude Františku pro Kouzelnou Školku celé financovat, protože ta liška bude pak velice oblíbeným maskotem všech diváku celé naší Kouzelné Školky a až se vrátíme s liškou ze Zoo tak mě pomužeš prosímtě pak vytesat a postavit křestanský mučednický kříž pro pana Machance z MPSV, ke kterýmu ho Františku pak násilím přikurtujeme a odplujeme s ním pak k pobřeží USA sabotovat jim Sochu Svobody, pod kterou pana Machance pak pohřbíme, byl by jistě pan Machanec moc rád a proč Františku protože být pohřbený pod Sochou Svobody je celoživotně už ten největší sen každé naší kapitalistické zrudy ve světě. Ale skutečně nevím Františku asi tam vubec doplujeme, tak proto si chci před tím splnit ještě své velké poslední přání a to navštívyt s tebou Zoo a podívat se tam na lišky, a pak si dopřát diskrétní eskortní službu s další naježenou liškou, propotil bych Františku s těma všema naježenýma liškama ruskou Sibiř a doufám že snad i bez clavinu. Jo byly to asi hodně dlouhé věty Františku, to se nám do Kouzelné Školky celé nevejde.
-
všetečkovi. Jo ty v kouzelné školce už neuvidíme. Draslíkovi právě navštívily mé ledviny děti. Dnes o slově ledviny... :-)
-
Děti co máte ADHD.. to chce z bylinek užívat kognitiva a adaptogen BRAHMI, BACOPU děti... děti, mé děti!! Děti, už jsem zoufalí, asi se brzo dám k Ruské " "Mafii" " děti... mé děti, všechny vás vítám a zdavím... rád Vás děti adoptuji!!! Nechcete mě...?
-
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky,
neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku?... děti já Vás rád adoptuji do pěstounské péče...!!! -
Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky, neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. děti já Vás moc rád adoptuji do pěstounské péče...!!!
-
Michal se rozvedl... aha tak rozešel s Františkem. Pro Františka to bylo tak těžké... prostě ho opustil. No a ted má Michal nový pořad pro děti na Déčku. A Déčko slaví. Koukejte a lajkujte a budte v cajku.
-
Děti, potřebuji peníze od Státu... proto Vás milé děti moc rád adoptuji a převezmu už do své pěstounské péče... děti rodinu si se mnou nakonec dobře a správně vyberete, nečekejte, neváhejte a pojdte ke mě děti...
-
Sociální sítě Františku jsou mucholapkou na děti, nalepené Františku, nalepené, chycené v pasti Františku, tvá kouzelná školka bez sledovanosti už nikoho nezajímá Františku, běž si do Alzy maskote
-
Po 2 vychlazenych budvarech je kouzelna skolka skvela. Dokaze vzdy pobavyt a od srdce rozesmat. Doporučuji