-
František a celá kouzelná školka🤮🤮🤮 Děcka stejně dnes více čumí do mobilu než na TV, než na nějaké pořady Déčka bez větší sledovanosti😉🙂 TV už dnes pomalu nikoho nezajímá, TV, konzum a reklamy🤮🤮🤮
-
Františku ty nikdy dětem na Déčku nezestárneš, proto toč dál Františku, myslíme na tebe jak se ti daří, toč dál kouzelnou školku Františku za děti, za Déčko, za rodinu, za vlast, za naše velké Slovansko lajkujte všichni děkuji...
-
Alespoň pořad kouzelna školka na D tu zustane asi jedině u mě nenasilna a pozitivní!! Protože moc pozitivního každý den v událostech v TV toho skutecne už příliš mnoho není a nezbývá...
-
Děti chci být adoptovaný do pěstounské péče, a protože potřebuji více peněz od Státu chci Vás děti také adoptovat do své pěstounské péče, neváhejte, nečekejte, pojdte ke mě milé děti...
-
To už tady nikoho nezajímá kouzelna školka??? Jsem snad jediným divákem D?? Tak tomu teda nevěřim!!!
Seberte se a začněte se sebou konečne něco dělat ...stejne jako se o to snažím Já a upřímne moc me to nejde!! Vůbec me to nejde jak bych si přál a jak bych potřeboval. To raději skončím u vychlazeného budvaru při sledování kouzelne školky. ..na více se už nezmůžu!!!... no to snad. ..ohh!!
-
Proto že hledá se osaměla, smutna a zklamána listicka nejlépe bez lišcat. No pane jó tady ji asi nenajdu co!
-
kouzelná školka na Déčku🤮🤮🤮
-
To se samozřejme týka jen dospělých lišek! To jen aby nedošlo k nedorozumění! Také netuším proc to pisu do kouzelné školky! Asi po dvou vychlazenych budweiserech mam rad některé pořady právě na D
-
No řekl bych že po 2 pořádne vychlazenych budvarech je kouzelna školka vždy lepší než se zdá. ..asi bych potřeboval sprchu a kuře!!
-
Hledá se hodna,, milá a příjemna financne take nezajistena listicka bez liscat mezi 30 az 40 lety,, ktera také ráda cestuje a poslouchá punk rock nejlépe DIE TOTEN HOSEN.