Přejít na výpis diskuzí

Kouzelná školka

FILM 18.5.2009 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Děti chci být adoptovaný do pěstounské péče, a protože potřebuji více peněz od Státu chci Vás děti také adoptovat do své pěstounské péče, neváhejte, nečekejte, pojdte ke mě milé děti...

• MartinDyntar

Děti, potřebuji peníze od Státu... proto Vás milé děti moc rád adoptuji a převezmu už do své pěstounské péče... děti rodinu si se mnou nakonec dobře a správně vyberete, nečekejte, neváhejte a pojdte ke mě děti...

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky, neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. děti já Vás moc rád adoptuji do pěstounské péče...!!!

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky,
    neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku?... děti já Vás rád adoptuji do pěstounské péče...!!!

• MartinDyntar

Děti co máte ADHD.. to chce z bylinek užívat kognitiva a adaptogen BRAHMI, BACOPU děti... děti, mé děti!! Děti, už jsem zoufalí, asi se brzo dám k Ruské " "Mafii" " děti... mé děti, všechny vás vítám a zdavím... rád Vás děti adoptuji!!! Nechcete mě...?

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky,
    neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku kde jsi? Pomocte mi milé děti...

• MartinDyntar

Martas a Václav Havel
    (Po, 4. 11. 2024 - 11:11)

Když
    někomu rád pořádně rozbiju hubu za hluboké stigma, za hluboké
    ponižování lidské dustojnosti a za urážky na cti, upozorním ho na to že
    takhle by to ve společnosti už nešlo a že to nedělám jen pro sebe, ale
    chráním tím i druhé, přijde i na to a uvědomí si to. Mám s tím i
    zkušenost, každá taková swině by měla být co nejvíce tvrdě potrestána,
    zranovat a ubližovat stigmatem a předsudky, svým ubohým pokrytectvím,
    jsou svou neinformovaností a nevzdělaností ještě 100 let za opicemi.
    Ruská mafie vždy už velice i nemylosrdně trestá za uražky na cti v
    jejich "hierarchii" i smrtí!!!! A nejen už ona... kdo tu listuje a čte
    pečlivě a dukladně všechny mé komentáře, uvědomí si tu postupně nakonec,
    že osobně už mám skutečně hodně velký smysl pro lásku a spravedlnost,
    jakou měl u nás Václav Havel, že "Pravda a Láska vždy nakonec přeci jen
    Zvítězí nad každou hloupou lží a silnou nenávistí ve společnosti..."
    snažím se svou komunikací skutečně už hodně právě o to...

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidičky, neváhejte a nečekejte, a adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku?... Františku jsi tu?

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... maminky a tatínkové, adoptujte mě tu... Chcete mě?.. Františku?

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... lidi pomocte, Františku adoptuj mě tu... Chcete mě?..

• MartinDyntar

Už jsem zase tady... v kouzelné školce... kam patřím.... maminky a tatínkové, adoptujte mě tu... Chcete mě?..

• MartinDyntar

Sociální sítě Františku jsou mucholapkou na děti, nalepené Františku, nalepené, chycené v pasti Františku, tvá kouzelná školka bez sledovanosti už nikoho nezajímá Františku, běž si do Alzy maskote

• MartinDyntar

děti zdar gingko biloba navštívylo mé ledviny. Doporučuji

• MartinDyntar

fuuuuuuuj zase ta kouzelná školka na Déčku, bleee🤮🤮🤮

• MartinDyntar

kouzelná školka na Déčku🤮🤮🤮

• MartinDyntar

František a celá kouzelná školka🤮🤮🤮 Děcka stejně dnes více čumí do mobilu než na TV, než na nějaké pořady Déčka bez větší sledovanosti😉🙂 TV už dnes pomalu nikoho nezajímá, TV, konzum a reklamy🤮🤮🤮

• MartinDyntar

Jak odešel Michal od Františka z Kouzelné Školky tak už ji nesleduji. Nenapadlo vás někdy dát si 3 pořádné budvary a koukat taky na kouzelnou školku, relaxovat se Všetečkovíma, nakreslit něco Františkovi... to asi mělo vás napadnout.

• MartinDyntar

😛😍😯😯😀😉

• MartinDyntar

všetečkovi. Jo ty v kouzelné školce už neuvidíme. Draslíkovi právě navštívily mé ledviny děti. Dnes o slově ledviny... :-)

• MartinDyntar

Michal se rozvedl... aha tak rozešel s Františkem. Pro Františka to bylo tak těžké... prostě ho opustil. No a ted má Michal nový pořad pro děti na Déčku. A Déčko slaví. Koukejte a lajkujte a budte v cajku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit