-
Re: HELP
http://www.imdb.com/name/nm0838911/ -
Re: Re: Re: Béééééééé
fakt umrel ... neee... kdo ho zabil a jak to bude pokracovat???? *16* -
Re: Re: Béééééééé
umřel,ae jen ve filmu;)Stačí se podívat na další díl;) -
Re: Béééééééé
neumřel.jenom finguje......... -
Béééééééé
Horatio umřel, nééééééééé!!!! Já brečela!!! I když střelili Erica tam jsem bulela(páč se mi líbí) ale Horatio je hlavní postava, jak to mohli udělat???!!!! -
špatný překlad
ahojte lidi,prosím vás,ten,kdo psal popis filmu,neumí překládat,protože Without Trace neznamená Na stopě ale Beze stopy,tak jen abyste věděli -
Re: Re: Re: Re: dost slušný seriál
protože by to uš bylo nudné *3* tebe by taky nebavilo ty 2 týdny řešit tu samou věc .. jo , kdyby bylo tolik důkazů , a pořd něco nového , tak neřeknu , ale viděli ste někdy tolik důkazů a všeho ??? *1* *1* *1* -
Re: Woods
myslím od Alexx *1* -
Re: CSI
souhlasím!!!!! *15* *3* *3* *3* *14* -
Woods
hejky lidi , nevíte , jak se v kriminálce jmenuje její syn ??? jako opravdové jméno herce ... *14* díky moooc *3* *3* *3* -
HELP
Ahojky, hele nevíte někdo v kolikátym díle hrál Jeremy Sumpter?? Jestli to někdo víte tak to sem napište díky moooc -
Prosím
Prosím staňte se Erdoganovi fanoušky a dostaňte ho tak na vyšší místo na http://www.super.cz/celebrity/erdog an-atalay?registerFan=1#fans hledala jsem i jiný hercový kriminalisty ale nenašla jsem. -
...
ahoj nevite nekdo jak se jmenuje syn horatia?? -
Re: Re: Re: dost slušný seriál
tak kdyby byl napínavej tak proč by to lidi nebavilo? -
Re: Re: CSI MIAMI
TAK NA TO BYSTE SE MELI DIVAT KVULI OBSAHU, NE KVULI NEJAKYMU BORCOVI!!! -
Re: Re: dost slušný seriál
a navíc nwm jestli by lidi bavilo koukat dva tejdny na jeden a ten samej případ....ale je to krásněj pořad stejně jako Las Vegas -
Re: Zefron♥
na ten díl si vzpomínám byl super....ještě víc super díky Zacovi *14* -
Re: Re: OMG
hrajeho Adam Rodriguez -
Re: CSI MIAMI
to jsme dva -
herec
ahoj, nevíte někdo pls, jak se jmenuje herečka, která hraje taru price?? *7* díky moc