-
CSI MIAMI
Super seriálek, múžu se na to dívat donekonečna ...samozřejmě kvůli Adamovi *4* -
Nutně jedno jméno!!
Ááááá..potřebuju jedno jméno jednoho herce z laboratoře,který se tam poměrně často opbjevuje..měl tam kaštanové vlasy.. -
Re: Re: OMG
*Rodriguez -
Re: Re: OMG
Erica hraje Adam Rodriquez *1* -
Re: OMG
Ahoj...=) prosimtě nevíš gdo hraje toho Erica..??děkuju..=) -
OMG
Táák..je to jisté..Eric a Calleigh jsou spolu!Krásná to scéna:o)...7.16...klása *14* *14* *14* *14* -
CSI
Miami nejjj týýjoooo...Lovuju tůten seriál..... *14* NY byla nuda a co se týče Las Vegas, ta neni k zahození, ale tak jako nejzajímavější je u mě zatim Miami..... *3* -
natalia boa vista
Natalii hraje Eva La Rue *1* -
natalia boa vista
hele, nevite nekdo kdo hraje natalii boa vistu? ja to nemuzu najit. -
sůpa
CSI Miami a CSI Las Vegas jsou skvělé seriály.Ryan je hrozně sexíííí......Nick taky není k zahození...navíc tam hraje má néj herečka-Emily Procter.CSI NY je děs....vůbec se mi nelíbí....V Miami mě vždy uchvátí Horatio-ty jeho brejličky.... *5* ...I LOVE CSI... *14* *14* -
ryAn
tak hele:Ddneska tam byl ryan:Dnení sladkeeeeeeeeeej?já jenom on tam hraje každej den:) a úpe z nho šílím...chytrej klučík:)....miluju:-*** *14* -
Zefron♥
dneska tam byl Zac Efroon!!! sem uplne cucela, sice tam se svým brášinem vraždil ae i tak supeeer♥!!! *14* -
NEJ SERIAL
CSI MIAMI je nej serial na světě...májí skvělé případy...dobře obsazené role...Csi Miami patří mezi nejsledovanější Seriály na světě! *4* -
Re: Super!!!
jj Hlavně Horatio všechno vyřeší:) *14* *14* -
best!
kriminálka je nej a nejvíc sexi je Eric Delko!!!!! *14* akorat skoda ze uz konci ńa nove 3 rada i 2 doufam ze co nejdriv zacnou vysilat 4 řadu......... *9* *9* -
Super!!!
je to sqělá kriminálka....která vždycky vshechno vyřeží... *3* -
Re: dost slušný seriál
To jasně,ale musíš uznat,že k tomu dojdou většinou logicky *1* -
je dobrej
Jo Kriminálka Miami je dobrá ale s tím že u nás New York nebyl vysílán nemohu souhlasit *13* -
dost slušný seriál
Musím říct že tenhle seriál je opravdu skvělý a pro mě je velkým přínosem i když je trochu nadsazeny , protože myslím že vyšetřování netrvá par dní ale někdy se táhne i roky *3*