-
dabing?
Ahoj, prosim vás nevíte jestli ten film nadabujou na DvD? Pořád slyším, že ho maj jen s titulkama *10*
Když nadabovali jedničku, tak by mohli i Step up 2. Víte o tom něco? -
-
Re: dabing?
ja ten film mam *5* -
hele tak si ho v ceskym dabingu stahni na www.ulozto.cz trava to jen 20 min a je v cz -
hele promin ale kazdej film co prijde do kin do ceska tak pak nadabujou a kdyz byla i jednica tak uco
-
-
Salut
Nej herci ,nej film ...prostě je to nej *14* *14* *4* -
-
Re: Salut
jasne taky ale jednicka byla lepsi
-
-
_WoW_
Daleko vymakanější než jednička,ale na oba filmy stojí za to jít do kina.Skvělá práce I Luv it!! *14* *14* -
matyk
čawiky ten film je upa super já ho budu mít doma na DVD ale jinak je to super upa moc ti kteří jste ho neviděli tak ho musíte vidět to je upa super film *3* *4* -
krutý film :-)
z totoho filmu vždycky upe chcípám upe mrtě pěkně tančijou nejvíc mazec film :-) -
mix :)
ahojjky,už konečně mám ten mix co je na konci step up 2 jak tancowali v tom dešti *14* jestli ji chcete poslat písněte na icq 425809298... -
PLS
PLS nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička v tom závěrečnym tanci po tý scéně s tim srdcem??moc bych jí chtěla mít *14* ....předem dííík -
-
Re: PLS
Ahoj písnička se jmenuje Bounce..od Timbalanda..ale ta další písnička..tu taky mám..ale ta nvm jak se jmenuje..tak..;-) -
Can't Help But Wait feat. Plies *4* -
#
#
Shake Your Pom Pom *4* -
nemyslis flo rida
*4* -
Montana tucker sikora denial aint no stressi -
-
Re: Re: PLS
ahojky, to není ona.. taky ji sháním.. a zatím ze všech písniček co mám, tak to není ani jedna..:-( až to zjistím, dám vědět.. a vás prosím o to samé *1* -
-
Re: Re: Re: PLS
Myslis jak tam Andie tancuje s Chasem?Tech casti je vic ale mas asi na mysli Timbaland-Bounce -
-
Re: Re: Re: Re: PLS
no myslim tu písničku po tý scéně s tim srdcem....hraje tam ta písnička Bounce a hned potom je nějaká jiná....rychlejší *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PLS
Jjj myslim ze vim co myslis=D
ale ted si nevybavim nazev,je stranse dlouhej
-
-
-
-
-
Májo, fakt nevim, ale taky se mi líbí *14* , až to zjistíš dej mi vědět *3*
-
-
Tá PESNIčKA JE...
Vb-Tá pesnička je Breaking Benjamin-The Diary Of Jane *4* -
-
Re: Tá PESNIčKA JE...
JAjajajajajajaj si zlatíčko, ten song je proste najluxusnejší.... *14*
-
-
Piesenka
Prosim Vas ako sa vola ta pesnicka v 26 minute, ked su spolu na prvej hodine a ON ma improvizovat...plssssss *14* -
remix.
Remix ja je na konci filmu step up 2 mam jestli ho nekdo bude chtít tas se me ozvěte na icq 452680037 cau...