-
:D
Ahoj ten film je úplně boží a jestli by mi někdo poslal tu písničku na kterou tancujou na koncu v tom dešti prosím na icq : 392070326 nebo na skypu : sabinka2523 děkuju předem ;D Ráda bych tancovala street dance ale tancuju aerobic ale možná budu chpdit se s vou nej kámoškou do street jupíííííííí *14* *1* -
lets dance 2
je to žužovi filmísek *10* -
Salut
Nej herci ,nej film ...prostě je to nej *14* *14* *4* -
-
Re: Salut
jasne taky ale jednicka byla lepsi
-
-
dabing?
Ahoj, prosim vás nevíte jestli ten film nadabujou na DvD? Pořád slyším, že ho maj jen s titulkama *10*
Když nadabovali jedničku, tak by mohli i Step up 2. Víte o tom něco? -
-
Re: dabing?
ja ten film mam *5* -
hele tak si ho v ceskym dabingu stahni na www.ulozto.cz trava to jen 20 min a je v cz -
hele promin ale kazdej film co prijde do kin do ceska tak pak nadabujou a kdyz byla i jednica tak uco
-
-
kk
hooojte tak ja si mylim ze tohle le moc dobry film a miluji ho proste sa mi moc liby a dufam ze i vam -
......
prosím napište mi někdo na mail jak se jmenuje ta písnička(jak tam dejchaj-výte co myslim ne)na konci,jak tam tancujou v tom dešti prosim prosim *9* -
.
Miluju.. *1* *14* -
Skvělý!!!
Sice jsem ještě tenhle film neviděla, ale až bude v kině 28.2 tak si na něj zajdu..viděla jsem jedničku a ta byla superrr a ted jsem se dívala na trailer ze 2 už se moooooc mooooc těším...díky tomuhle mě začal bavit hip hop!!! *3* -
Supéér film
tenhle filmíček je úplně boží, a musím říct, že se mi líbil ještě o trochu víc než 1....i když 1 je taky uplně skvělá. Fakt se jim to povedlo. Má to skvělej děj. A Andie je fakt best.... *3* *3* *1* *1* -
Step up 2
Caute lidi, schanim nazev pisnicky co hraje pri treninku ve 3oty minute, hnedka ta prvni jak tam hraje chvili.Moc vas prosim, dikes posilejte na mail.Diky