Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sabulkaaa25

:D

Ahoj ten film je úplně boží a jestli by mi někdo poslal tu písničku na kterou tancujou na koncu v tom dešti prosím na icq : 392070326 nebo na skypu : sabinka2523 děkuju předem ;D Ráda bych tancovala street dance ale tancuju aerobic ale možná budu chpdit se s vou nej kámoškou do street jupíííííííí *14* *1*
  • lets dance 2

je to žužovi filmísek *10*
  • amas

Salut

Nej herci ,nej film ...prostě je to nej *14* *14* *4*
    • gregorka001

Re: Salut

jasne taky ale jednicka byla lepsi
  • dabing?

Ahoj, prosim vás nevíte jestli ten film nadabujou na DvD? Pořád slyším, že ho maj jen s titulkama *10*
    Když nadabovali jedničku, tak by mohli i Step up 2. Víte o tom něco?
    • Re: dabing?

ja ten film mam *5*
    • Re: dabing?

hele tak si ho v ceskym dabingu stahni na www.ulozto.cz trava to jen 20 min a je v cz
    • gregorka001

Re: dabing?

hele promin ale kazdej film co prijde do kin do ceska tak pak nadabujou a kdyz byla i jednica tak uco
  • kk

hooojte tak ja si mylim ze tohle le moc dobry film a miluji ho proste sa mi moc liby a dufam ze i vam
  • ......

prosím napište mi někdo na mail jak se jmenuje ta písnička(jak tam dejchaj-výte co myslim ne)na konci,jak tam tancujou v tom dešti prosim prosim *9*
  • blick.tick.tock.takus

.

Miluju.. *1* *14*
  • Skvělý!!!

Sice jsem ještě tenhle film neviděla, ale až bude v kině 28.2 tak si na něj zajdu..viděla jsem jedničku a ta byla superrr a ted jsem se dívala na trailer ze 2 už se moooooc mooooc těším...díky tomuhle mě začal bavit hip hop!!! *3*
  • Supéér film

tenhle filmíček je úplně boží, a musím říct, že se mi líbil ještě o trochu víc než 1....i když 1 je taky uplně skvělá. Fakt se jim to povedlo. Má to skvělej děj. A Andie je fakt best.... *3* *3* *1* *1*
  • Step up 2

Caute lidi, schanim nazev pisnicky co hraje pri treninku ve 3oty minute, hnedka ta prvni jak tam hraje chvili.Moc vas prosim, dikes posilejte na mail.Diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit