Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sheril15

Nej taneční film na světě!!!

Mno je to vážně super film. *4*
    • sabcas

Re: Nej taneční film na světě!!!

Já si taky myslim ze let's dance je fakt nejlepsi a sem moc rada ze ten film udelali fakt jo *15* *3* *3* *3* *3*
  • mamikalka

nn

je to uplně super fillmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • terrousek97

xD Love♥

Lepšííí než 1111 *14* *14* *1* *15*
  • Nejlepší

Miluju ten filméék...je skvělýý....nejlepší.. *14*
  • Mp3

ahoj chci se zeptat jestli někdo nema jak hrali na konci ktomu tanci ty písničky =) .. tak kdyžtam se ozvěte na email prosím .. děkují *1*
  • kikinecka.kikisek

....

Ahoj miluju tenhle filmík je uplně boží a taky bych někdy chtěla zkusit street dance.......chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá takovou tu písničku ve finále jak Ande dělá že je Chesovo loutka (takový to bouchání) nebo jestli neznáte jenom název díky moc :-*
    • terishek

Re: ....

bounce...ví to i malý dítě *4*
      • pulnoc140

Re: Re: ....

Ale remix,páč v tom normálním to je se slovama a ta melodie tam je sotva slyšet,pokud chce přesně ten styl *4*
    • pulnoc140

Re: ....

Jestli chceš tak ti ji pošlu na icq :-) Já ji mám *4*
  • starsinka

Nej

nejlepší film pod sluncem *14* *14* *14* a Robert tam byl k nakousnutí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • karuuulka

---

upe mocinky skvělý filmík, velký potlesk *1*
  • markitka87

Step up 2

Zatim nejlepší film o tanci co jsem viděla. A že jsem jich viděla dost! I když teď jsem si vzpoměla že na Hříšný tanec nemá žádný jiný film. *1* Takže Step up 2 na druhém místě. *3*
  • Lets dance 2:Street dance

Ten film nemá chybu *3* .Je supper.Nej filmík kterej sem zatim viděla *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší