Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ibel

Bomba

Hodně vydařený. *15*
    Minulý týden jsem viděla upoutávky na nový taneční movie - Fame. Připadá mi to jako dobrý film. Herci známí moc nejsou, ale třeba budou dobrý. *3*
  • antidicaprio

dance

prostě super *4*
  • Lets dance 3D

Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje písničky z Lets Dance 3D po té co je vhodí z toho baráku,Diky
  • TITULKY?

Nemáte někdo české titulky? Kdyžtak mi je prosím pošlete na mail, díky moc
  • Super film

Super film. Dneska jsem na něm byla v kině a musím říct, že se mi líbil víc než jednička. *3*
  • nejlepší

tak už sem taky viděla...byl to mazec fakt se to povedlo..zajímavější a o hodně lepší než jednička
  • NEJ

Je to úplně nej film co jsem kdy viděla, fakt supeeer!!!!!!!!
  • Suuuppper

Byl uplne bezva. Hrozne jsem se do toho filmu zamilovala....teda spis do toho kluka :D *4*
  • Super filmík

Jsem ráda, že vyšla úplně jina verze Let´s Dance , i když jednicka byla skvělá a dvojka je lepší než jednička vážím si, že našli tak super herce aby to tak na přesnost zahráli a zvládli takovou choreografii je to fakt super zajdě te na to taky přeju krásný zážitek takový, který jsem měla *3*
  • supeeeeeeeeer

úúúúplně ale úúúplně super film!!! Kdo to ještě neviděl, tak doporučuju jít do kina..tam je na to na správná velikost plátna a super atmosféra...na televizi si to tak dobře neužijete *3* *3* *3* *1* a ke všemu tam jsou kořeni jak cip:D *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší