-
ld
Skvělej film, naprosto báječnej :) *3* -
Nejlepší filmy na světě !!!!!!!!!!!
To je ten nejlepší film na světě ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já ho prostě miluju .... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* hlavně Moose !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nejlepší filmy na světě !!!!!!!!!!!
Mám kámoše, kterej je mu mrtěěě nejwíííc podobobnej...:D:D:D Tě s ním seznámím *15* -
Re: Nejlepší filmy na světě !!!!!!!!!!!
ten byl roztomilej *3* takowý zlatíčko *14* -
-
Re: Re: Nejlepší filmy na světě !!!!!!!!!!!
no je faktticky hezkej .. *14* *14* *14* *14* *14* ja ho prostě žeru
-
-
-
lepší než 1
dneska sme na tom byli v kině a je to fakt skwělej film...lepší než prní díl x) -
dvd
Ahojky nevite kdy bude tento film na DVD.?pls pisnete na E-mail *14* -
*10*
Uplněěěěěěěěěěěěěě nejlepší film!!! Hezčí filmík jsem nevidela..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lets Dance 2
Nevíte někdo jak se jmenují písničky z lets dance 2 -
-
Re: Lets Dance 2
jestli chces najit pisnicky z toho filmu, staci kdyz treba na youtube naberes soundtrack step up 2 a mas to.Nebo normalne to zadej do vyhledavace, vzdyt je to tak logicky... *9* -
Re: Lets Dance 2
Jestli máš ten film celý stáhnutý tak na konci jsou názvy všech těch písní i kdo to nazpíval..performed by a název toho co to nazpíval.
-
-
úža
ten filmík je fakt upa super a líbil se mi asi víc než 1 pže tam bylo víc tance a hip-hopu breaku proste MUCK much miluju tenhle film :-* -
lepší než jednička...
nevim jak vám, ale mě se tenhle film líbí mnohem víc než jednička, protože se v něm tancuje prakticky od začátku až do konce, zatimco v jedničce je vlastně jenom ten závěrečnej tanec... a navíc je v něm super hip hop!!! *3* *3* -
nej film
super film *1* -
pisen
jak se jmenuje ta posledni pisen pri finalnim tanci?? -
-
Re: pisen
Swizz Beatz-Money in the bank??..nebo Timbaland ft. Missy Elliott ft. J.Timberlake - Bounce???
-