-
super
Je to muj nejoblíbenější film můžu se na nej dívat kazdy den *14* -
fakt by mohli....
fakt by mohli natočit trojku, ale v jakým by to asi tak mohlo bejt stylu? *3* -
-
Re: fakt by mohli....
*4* tak ja sem nekde cetla ze trojka bude a mela by byt hotova pristi rok a prej by se to melo jmenovat Step up 3: Don´t stop *4* *4* tak doufam ze bude opravdu!!!
-
-
Mp3
Aoj lidičky *3* nemáte náhodou někdo odkaz na mp3 z filmu Let´s dance 2?? Nikde to nemůžu sehnat *9* Předem moc děkujííí *4* -
-
Re: Mp3
hejka já mám sOundtrack ke dwOjce, tk mi kdyžtk napiš na icQ 434-506-303..ae není tO uplný sOundtrack nOO.. *5*
-
-
Let ´s Dance
Skvelý film.... Len teraz veľmi ľutujem, že som nevidela aj 1. Ale 2. bol geniálny!!! Pozrela by som si ho aj 100 krát za sebou! *14* -
help
Aká bola pesnička na konci step up 2 ako tancovali ked pršalo????? *9* -
-
Re: help
Timbaland-Bounce *3*
-
-
MP3s - soundtrack
sOundrack k Step Up 2: The Streets mám, ae není uplný, tO mi sice nějk nevadí, ae scháním písničku, jk hrála, když u kOnce tancowali ti "čtyři bratři"..esi ji někdO seženete, bO aspOň zjistíte, kdO to zpívá, tk pls dejte wědět na icQ: 434506303 *5* -
-
Re: MP3s - soundtrack
ahoj:)napiš mi na mail a ja Ti tu pisnicku poslu, podarily se mi totiž sehnat i pisnicky, ktery na oficialnim soundtracku nejsou...takze jestli mas jeste zajem, ozvi se *4*
-
-
step up soundtrack
soundtrack k step up 2 mám ale nevim jestli je celej, mam tam 16 pisniček...myslim ale že je cely ptž sem ho stahovala takhle v celku...tak kdyztak pisnete jestli nekdo chcete*3* *4* *3* -
-
Re: step up soundtrack
ahojda!
Já bych tě chtěla moc poprosit jestli by jsi měla někdy čas mi poslat ten soundtrack z Let´s dance 2 Street dance..byla bych ti strašně moc vděčná pošli mi to prosím na muj mail : tereza.rehorova@seznam.cz
Děkuju moooooc..Jsi zlatáááá.. -
-
Re: Re: step up soundtrack
promiň, to mělo být o odkaz níž..:) -
Re: Re: step up soundtrack
ahoj:)napiš mi na mail a ja Ti tu pisnicku poslu, podarily se mi totiž sehnat i pisnicky, ktery na oficialnim soundtracku nejsou...takze jestli mas jeste zajem, ozvi se *4*
-
-
-
remix.
Remix ja je na konci filmu step up 2 mam jestli ho nekdo bude chtít tas se me ozvěte na icq 452680037 cau... -
Piesenka
Prosim Vas ako sa vola ta pesnicka v 26 minute, ked su spolu na prvej hodine a ON ma improvizovat...plssssss *14* -
Tá PESNIčKA JE...
Vb-Tá pesnička je Breaking Benjamin-The Diary Of Jane *4* -
-
Re: Tá PESNIčKA JE...
JAjajajajajajaj si zlatíčko, ten song je proste najluxusnejší.... *14*
-