-
krutý film :-)
z totoho filmu vždycky upe chcípám upe mrtě pěkně tančijou nejvíc mazec film :-) -
_WoW_
Daleko vymakanější než jednička,ale na oba filmy stojí za to jít do kina.Skvělá práce I Luv it!! *14* *14* -
Superrrrrrr
Ju super filmík hlavně vsichni co tam hrajou miluju ten film *7* *14* -
neny xD
hh upee nejky filmík co sem kdy vidla a hlavn se mi tam líbí ten rober hoffamn *14* *1* -
very good
Včera sem se konečně podívala na Let´s dance 2 a musím říct že je to moc pěknej filmík..mnohem lepší než jednička a nejvíc se mi líbil ten styl tance hlavně ten jejich závěrečnej výstup byl skvělej..ještě to tak umět stejně dobře jako oni *1* -
SonG((:
čauky..ej nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak ta andie a tyler si dali battle na trampošce *7* ? plíís je to upe nej písnička a ten film *14* oh the best!! -
-
Re: SonG((:
Asi mas na mysli Church od T-pain ft.Teddy Verseti
-
-
??
Lidičky jaksi moc nechápu jaktože je Taylor bratr od Andie?? *9* *9* -
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
...
miluju tenhle film...já sama tančim hip hop a break dance...takže tenhle filmík je fajn..... *4* *15* -
.......
Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje písnička která hraje ke konci filmu myslím že je to 1 hodina 9 minut a 31 sekund....kdyby jste to náhodou někdo věděl tak mi písněte na email...mooooc dík *14* *14* *4* -
-
Low
Nejlepší je písnička Low od FloRidy-ten válííí...nechcete si se mnou někdo založit blog??? *3* -
Re: .......
No, víš to je mix, ale není na žádném CD. Některé písně znám. -
-
Re: Re: .......
Aha..nu neva...ale kdyby přeci jen se někdo našel,kdo by ten mix měl,tak písněte budu mocka ráda *4*
-
-