-
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo netušíte kde by se tak dala sehnat ta mikina jak má Tayler??? Byl bych moooc štastnej kdyby někdo věděl kde ji sehnat... Jinak boží film :) :)
-
super film..
Ahoji..hej nevite někdo jestli bude i Lets dance 3? *14* dík..jinak je to upa super film.. *14* -
-
Re: super film..
Nekde sem cetla ze bude 3D *4*
-
-
bezva
nej taneční filmíček.... *1* *14* -
film
lidi hej slyšela sem různé ohlasi(spíše ty pozitivní)a chtěla bych ho taky vidět..ale jaksi mě utekl v kině..nevíte někdo stránku na kterou když zajdu,bude tam celý film?kámoška mě říkala že se na to tak dívala..ale ..měla auto nehodu a leží v bezvědomí v nemocnici...řekla mi že jí to mám sehnat..jako dárek k narozeninám...takže...kdybyste to někdo našli,napište mi adresu...díky..kapi+bara -
ouki douki
Byla sem na tom v kine,musim rict,vybornej film,jestli je lepsi nez jednicka?.to nevim,mozna ze spis ne,kazdpoadne uz se twsim az to zkouknu znovu na dyvku:) *3* *1* -
....
tohle je fakt BEST filmik co sem kdy videla je uplne nej a mrte hezky tam dencujou *14* *14* -
x)
ahoj, dnes jsem zkoukla 2 a je fakt super, 1 i 2 jsou uplně bestovní *14* ... skvělý x) -
supr film!!!
naprosto nej film!!řekla bych že je lepší než jednička...byli jsme na tom s patrou z hipece a vyloženě sme u toho slintali blahem......u toho filmu prostě nejde jen sedět a nic nedělat......teda pokud se vám líbí samozřejmě -
-
Re: supr film!!!
ten film nemá chybu je skvělej super písničky všechno super Step Up 2 The Streets 4ewer !!!!!! *1*
-
-
Herec
Ahoj, herec, krerý hraje Moose, se jmenuje Adam G. Sevani -
uuuuuuuužasnýýýýýýýý
naprosto nej film!!! uplně sem se do něj zabouchla... pořád teď schánim různý fotky, písničky a koukam na videa z toho filmu!!!