-
Re: super
v bontonlandu na Chodově je teda já sem ho tam koupila -
nej film
to je ten nejlepšííí film ,kterej znám a mám celej soundtrac *14*
akorát tam neni ta závěrečná pisnička(ta jak na ní tancujou na tý akademi *9*
nemáte jí někdo?? -
nejlepsi film
nej film!!!!! *14* *4* *3* *3* -
super
potrebuji ho sehnat na DVD,jinak je to super film *14* *3* *4* -
haluz
Hele ty jo to je uplne gutovni film.....
Miluju hip hop takze je to proste gutovni film
je to nej film
*14* *14* *14* *1* *1* *1* -
je to good
vytáhla mě na to přítelkyně, řikal sem si že to bude najakej slaĎák... no trochu sem měl pravdu a channing si to tam dáva dost krutě, hudba perfektní takže nějakou tu lásku sem taky zvládnul a zážitek skvělej... vžycky když na to kouknu tak se mi chce tancovat... doporučuju -
WOOOOOOW
Nejlepší film!! ty jo jak tancujou..to je prostě bomba!! *15* ... proste skvělej film!! *14* *14* ... *4* -
Re: Nejlepší film!!!!!!!!!!!
můžeš se na něj kouknout na www.stahuj.7x.cz a bez titulků předabovaný!!!! *3* -
!!!BOMBA!!!
Je to ten nejlepší film co jsem viděla je prostě bombovej,nádhernej!!!ZBOŽŇUJU HO!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: uzasnej film
Souhlasim s tebou....tohle je živější. Jessica Alba si v Honey hraje na Matičku tance a dobrou duši. Let's dance mi přijde reálnější... -
Re: písnička
Písničku konkrétně nevim a ani nemůžu na to kouknout, pač ho teď nemám doma, ale možná bude v soundtracku...už si ji pořádně napamatuju *7* -
jj
úúúpe nádhernej filmííík *14* *14* *15* *14* -
Nejlepší film!!!!!!!!!!!
Letˇs dance je nejlepší film co snad znám......mám ho ale bohužel angličtině aspooň že mám titulky ale je to fakt super film doporučuju se na něj kouknout *3* -
Re: joo!!!
mno tatum je božžžiii to mas pravdu ale Chad Michael Murray je taky hezkejjj *14* *14* jestli ho neznas tak je z filmu moderni popelka..Osten *14* -
Re: FUUUUJ!
ses krava.... *1* *1* film je proste good rikejte si co chcete jenom tady ze sebe delate tragedy!! *15* -
Re: Re: uzasnej film
honey sem videla a myslim ze todle Lets Dance je proste lepší!! *14* fagt best filmiiik *3* -
písnička
Zdar lidi, jo holky je to fakt uzasnej film ale ja bych potreboval vedet jak se jmenuje pisnicka kdyz Tyler tancuje u toho auta kdyz jde vymest to smeti:)..díks *1* *8* -
Re: ???
jj jasně Show Me The Money *3* jinak tohle je ten néééééééééééééééééééééééééééééj film na světě *14* *14* *14* -
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
Nice
tento film jsem videla a koukala bych sem se na to porad protoze je to uzasny film ktery jsem kdy videla