-
uzasnej film
je to ten nejhezci film o tanceni kterej sem kdy videla.je uplne bozsky jak tanci.a ten kluk je krasnej *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: uzasnej film
vydela si uz film honej ten je lepsi *16* *8* *13* -
-
Re: Re: uzasnej film
honey sem videla a myslim ze todle Lets Dance je proste lepší!! *14* fagt best filmiiik *3* -
-
Re: Re: Re: uzasnej film
Souhlasim s tebou....tohle je živější. Jessica Alba si v Honey hraje na Matičku tance a dobrou duši. Let's dance mi přijde reálnější...
-
-
Re: Re: uzasnej film
lets dance je proste super film najlepsi na svete ne?? *14* *14* *14* *4* *14* *14* *3* *3*
-
-
-
!!!BOMBA!!!
Je to ten nejlepší film co jsem viděla je prostě bombovej,nádhernej!!!ZBOŽŇUJU HO!!! *14* *14* -
jj
úúúpe nádhernej filmííík *14* *14* *15* *14* -
prostě božííí
Nejlepší film kterej sem zatím viděla o tančení... *14* *14* ten film je prostě božííí *15* *15* -
úža
Je to super film, dobý děj a skvělí tanečníci a tanečnice! *3* -
hladam podmaz zo zaverecneho tanca
hladam podmaz zo zaverecneho tanca lets dance surne please -
nej nej nej !!
ahojky.. od te doby co sem se na tenhle film sla do kina .. musela sem ho sehnat! ted ho mam bez titulku .. a v dost spatny kvalite .. nemate nekdo nejaky odkaz ze ktereho by to slo stahnout v lepsi kvalite? *7* ? prosim napiste mi ..! *3* znam ho sice skoro na zpamet .. ale prece jen .. dik kdo napise je zlaticko!! *14* -
wow
tohle je nej filmik myho zivota.......a channing je mooc sladkej.. -
Step Up
ten film je víc než boží.e mega boží.hlavně ty písničky.ty sou fakt best.hlavně ta u konce jak už tancujou fakt na ostro.ta je prostě hustá.ale nej je stejnak Channing.ten je úpa klááááááásnej a sladkej.a hrozně sexy. *14* -
bombáááá
je to upe mega super film!!! určo každýmu doporučuju!!!!!!!!!!!! *3*