-
nevite co je to za song?
http://youtube.com/watch?v=vNI0SloV YHU prosim mrkněte se na to...díky moc *4* -
Co je tam za hudbu?
Víte jaká tam hraje hudba *7* *7* *7* -
Ještě k dotazu předem...
Myslím v tom klubu ke konci,... *4* -
_WoW_
Skvělej film co víc dodat. *5* -
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
pomoct plís
čus hele ten film je upe nejvíc super! *14* ale chtěla bych sehnat ty písničky z toho...sehnala sem 2 ale i se slovama a to já nechci...takže kdyby ste někdo věděli o nějaký stránce kde by byli písničky :Bout it od Yong Joc ft. 3LW a Imma shine od Youngbloodz beze slov tak pište pls na mail *5* díky -
-
Re: pomoct plís
ti to mozna poslu -
-
Re: Re: pomoct plís
nikdyyyyyyyyyyyyyyy mam jen se slovama..... *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: pomoct plís
Dost dobrý film no prostě nej *14*
-
-
...
Je to prostě skvělý taneční film...uplně nejlepší,který jsem kdy viděla... *14* *14* -
...
úžasný taneční film,úžasná hudba,úžasný celý fim ... -
příjmetemě???
můžu kvám se přidat *9* -
HELP
Ahoj,já bych se vás chtěla zeptat a hodně prosím,nwte jak se jmenuje ta písnička jak na ni Tyler tancuje před Skipem a Macem před školou u toho auta?....Byla bych moc vděčná za pomoc,nemůžu ji vůbec najít