-
Je to nuda!
Ten film je nudnej! Absolutne se mi to nelibí a ta herečka je divna, ani neumí tančit *1* Je to hloupost! *10* -
-
Re: Je to nuda!
ty asi nebudes moc inteligentni slecna -
Přesně souhlasim, taky bych tě chtěla vidět!!! je to úpa boží film a tancujou nádherně a ta hudba je skvělá a všěchno!!! -
to bych chtěla vidět tebe *1*
-
-
good filmecek
ahojte tenhle filmecek je upe sileny jestli nekdo mate tenhle filmecek ne dvd tak se mi plosim ozvete diky doufam ze se mi ozvete budu rada cus raduska -
HUMUS
WILLY PRDEL SI NEPOLÍBIM,A FILM JE HUMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
písnička
Zdar lidi, jo holky je to fakt uzasnej film ale ja bych potreboval vedet jak se jmenuje pisnicka kdyz Tyler tancuje u toho auta kdyz jde vymest to smeti:)..díks *1* *8* -
-
Re: písnička
Písničku konkrétně nevim a ani nemůžu na to kouknout, pač ho teď nemám doma, ale možná bude v soundtracku...už si ji pořádně napamatuju *7*
-
-
BOMBICE
TENHLE FILMEK JE NEJBOMBOVĚJŠÍ Z FILMŮ JAKÝ ZNÁM. *14* -
Název písničky
Ahoj prosím vás,nevíte jak se jmenuje písnička,jak hrají v tom klubu ještě předtím než Miles napojí svůj Notebook?Díky předem moc za odpověď.... *4* -
uvodní písnička
Petey Pablo - Show Me ... -
-
Re: uvodní písnička
Petey Pablo - Show me the money
jinak film je supa ten nej!!! *14* -
Re: uvodní písnička
mas recht...je to fakt kussss... zeru ty jeho ostry rysy ve tvarich *14*
-
-
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
jo moje sestřenka ho viděla na vlastní oci a ja taky a dalmi pusu na licko!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *14* *14* je ke sežrání -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
Bože ty jseš ale kráva *8* Prej pusu na líčko *9* Takhle se ti směju jak seš blbá *1* *1* *1*
-
-
-
magic
jak se to stahuje -
Choreografie
Zdravíčko příznivci tohoto kultovního filmíku, potřeboval bych od vás poradit, pokud možno tak přímo na můj email - meda.sexi@seznam.cz
Potřeboval bych podrobnou choreohrafii závěrečného tance, teda přesněji stačí hlavních postav.
Předem děkuji *4* -
-
Re: Choreografie
ahoj *15*
-