-
Nice
tento film jsem videla a koukala bych sem se na to porad protoze je to uzasny film ktery jsem kdy videla -
uzasnej film
je to ten nejhezci film o tanceni kterej sem kdy videla.je uplne bozsky jak tanci.a ten kluk je krasnej *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: uzasnej film
vydela si uz film honej ten je lepsi *16* *8* *13* -
-
Re: Re: uzasnej film
honey sem videla a myslim ze todle Lets Dance je proste lepší!! *14* fagt best filmiiik *3* -
-
Re: Re: Re: uzasnej film
Souhlasim s tebou....tohle je živější. Jessica Alba si v Honey hraje na Matičku tance a dobrou duši. Let's dance mi přijde reálnější...
-
-
Re: Re: uzasnej film
lets dance je proste super film najlepsi na svete ne?? *14* *14* *14* *4* *14* *14* *3* *3*
-
-
-
NOW
Film Step Up je ulpne uzasnej ,uz jsem ho videla nekolikrak a vzdycky se na mej rada podivam!!!!!!!!Kouknete se na nej tak fakt *3* *3* *14* -
wow
toto je ten najlepsi film aky som kedy videla a kto s tym nesuhlasi tak je riadny debil!!!!!!!! *4* -
HUMUS
WILLY PRDEL SI NEPOLÍBIM,A FILM JE HUMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
FUUUUJ!
FILM SE MI TEDA NELÍBIL ANI TROCHU.
ALE ON JE HEZKEJ! *5* -
-
Re: FUUUUJ!
ses krava.... *1* *1* film je proste good rikejte si co chcete jenom tady ze sebe delate tragedy!! *15*
-
-
supééér filmííík
tůto je upně sqělej filmík upně ůžasnej a komu se to nelíbí ať si pr*** políbí *1* *1* *1* -
joo!!!
nejwic sQelej film a komu se nelibi at sem laskave neleze a trebas si polibi p*del!!! *16* tatum je proste nejwtesi kundaaa a ve step up mu to siiilene slusii a kdo rika ze je teplous takk je vazne p**a a beztakk silijou po kotkovi a podobne takze nevim jak vy ale me se teda stokrat vic libi tatum nez nakej kokotek *15* *13* -
-
Re: joo!!!
mno tatum je božžžiii to mas pravdu ale Chad Michael Murray je taky hezkejjj *14* *14* jestli ho neznas tak je z filmu moderni popelka..Osten *14*
-
-
bouchac
je to super film a channing je kundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa k jak cip -
?????
slyšela jsem o tom samou chválu, ale musím přiznat, že mě moc nepřesvědčil. Přišlo mi to trošku kýčovitý. Tanec a muziku mám moc ráda, ale na tenhle lousek už se asi nepodívám!! *13*