Přejít na výpis diskuzí

Má tlustá Valentýna

FILM 4.3.2007 
62 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Valentýna

velmy ma to stve ze davaju slatku valentinu doobeda a nie pobede. je to cista hlupost ahojjjjjjjjjjjjjjjjjj. *3*
  • pettullka

Re: kde najdu valentínu

Ulozto.cz *4*
  • Re: STV1

jj taky mě to štve..hele mužu mít na kohokoli z vás dotaz?potřebovala bych vědět zda si nepamatujete jake čislo ma ten dil kdy uplně na konci zjisti Bella že královna klubu je Olympie...pls nevíté??aspon přibližně??
  • STV1

Taky Vás tak štve , že MGB dávaj dopoledne ? =( Psala jsem na NOVU a odepsali mi , že ji nehodlají vysílat u nás v ČR ='( MGB FOREWER =* *14*
  • Re: kde najdu valentínu

skys youtube ma tlusta valenti na a tam se ti něco ukáže
  • Re: Re: The Best Telenovela

stáhnout se dají na uložto.cz jsou tam skoro všchny díly *3*

na ulož to se postupně přidávají všechny díly.
  • canlikodia

Re: dávaj má tlustá valentýna

promin ale to je jaksi na nic... :D jsme ve skole :D kdyby to davali na primne misto zazraku zivota bylo by to lepcejsi ;)
  • Re: Re: Valentýna

ahojky lidi ty co maj rádi má tlustá valentýna tak se dá stáhnout na ulož to boužel né zatim všechny díly ale dotyčný je pořád dodává tak se jukněte *4* *4* *3*

ahojky lidi ty co maj rádi má tlustá valentýna tak se dá stáhnout na ulož to boužel né zatim všechny díly ale dotyčný je pořád dodává tak se jukněte *4* *4* *3*
  • niki.5

dávaj má tlustá valentýna

lidi mám pro vás supr zprávu na STV1 dávaj má tlustá valentýna každej den v 10:45 - 12:20 *3*
  • dily

ahoj shanim dily telenovely ma tlusta valentyna. moc ji miluju a chtela bych ji zase videt. nevite nekdo o tom kde by se daly stahnout nebo tak? piste pls treba na icq 429 557 440. diky moc *4*

taky bych rád věděl *3* kde se na to dá kouknout
  • kde najdu valentínu

čus já se na valentínu ci dívat je to super telenovela asi i jediná ale nevím kde nevíte kde na netu by byli všechny díli na shlédnutí? plsky napište někdo *3*

Jo to je pravda,ale dopoledne a to jaksi vecina lidi asi nebývá doma *9* Nechápu jak tam místo toho mohli odpoledne prcnout jakousi Německou hovadinu *9* škoda no...Snad to brzo změní
  • Re: Valentýna

ted to jede na slovakach!!!!
  • Re: The Best Telenovela

ej ale ona je ted na slovakach *15*
  • ms.amazing

..

V žádném případě nejsem fanda žádných telenovel, ale Valentýna je super! To je jediná telenovela na jakou jsem kdy koukala a bylo to super! xD
  • Valentýna

Ahoj, pokud máte někdo Valentýnu na kazetě, mám možnost jí dát na DVD, díky.
  • Re: BEST

ahojky ja mam taky rada telenovelu ma tlusta valentyna a cos jim tam prosimte psala a na co ti odepisujou to sami????das mi jejich e-mail????nevis kdy zase budou davat mou tlustou valentynu????odepis prosim na muj e-mail budu se tesit pa paja *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit