-
STV1
Taky Vás tak štve , že MGB dávaj dopoledne ? =( Psala jsem na NOVU a odepsali mi , že ji nehodlají vysílat u nás v ČR ='( MGB FOREWER =* *14* -
-
Re: STV1
jj taky mě to štve..hele mužu mít na kohokoli z vás dotaz?potřebovala bych vědět zda si nepamatujete jake čislo ma ten dil kdy uplně na konci zjisti Bella že královna klubu je Olympie...pls nevíté??aspon přibližně??
-
-
Má tlustá Valentýna Super Telenovela.
-
ahoj,nevite kde bych mohla najit dvd a koupit si to naky dily me nejdou stahnout tak si to ratsi koupím. *4*
-
tendle film je nejlepši zefšech ale škoda že to nepokračuje do 100 dil jinak je skvelej film ja když přidu ze školy tak du na noubuk a hned si du pustit ma tlusta valentyna 99 dil libi semy hlavny postavy valentyna a orestes a pandora a ariadna a akiles a čordi a sasa a franklin a daniela konzuela žembova vaneska *12* *12* *16* *16* *14* *14* *5* *5* a olimpia a chuan anchel
-
Souhlasím s tebou Mirko.
-
všimli jste si, všichni čtyři mají jména z grécké mytologie, moc se mi líbí ten nápad i to spracování *14*
-
The Best Telenovela
Mám teda rád hodně seriálů a sitcomů *4* *3* Ale Má tlustá Valentýna je moje nejoblíbenější telenovela. Taková hrozná škoda, že už jí nedávají v TV. Já jí naposledy viděl právě v televizi..ale to už je let! *9* Už aby jí zase dávali. Je The Best!!! Ten příběh..je prostě úžastný!! *3* *3* -
-
Re: The Best Telenovela
ej ale ona je ted na slovakach *15* -
-
Re: Re: The Best Telenovela
stáhnout se dají na uložto.cz jsou tam skoro všchny díly *3*
-
-
Re: The Best Telenovela
souhlasím je to vážně škoda *9* *9*
-
-
Uplne super telenovela..Chuiqi a Franklin,boli pekný parik.Mohli by niekedy natocit telenovelu kde hraju oni dvaja hlavnu ulohu,potesilo by ma to :-)
-
.......
Tuhle telenovelu zbožnuju.Valentýna je nejlepšííííí telenovela. -
-
Re: .......
jn valentyna = telenovela
-
-
ahooj
pomocte delam takovy malou skupinu fans MGB kd e fans pomuzou najit vsechny dily v cesky slovensky pomuzete taky ???ja miluju aquilesa a franklina tak ty fans me taky piste icq 423 270 638 plosiiiiiim mozte *9* *9*