-
Je to hezkej film ...
Je to good film nejvíc jsem se smála tomu ,,Harry nabíječ,, to byla fakt prdel *1* -
super
Mamma Mia?nejskvělejší film který jsem za poslední dobu viděl.Skvělý písničky, skvělý herci, prostě úžasný. -
Mamma Mia
Strašně pěkný film opravdu nemá chybu *4*
já bych se na něj mohla dívat furt strašně se mi líbí *3* *1* -
mamma mia je super
Mamma Mia je super film mě se tam líbí z herců Meryl Sreep a Amanda Seyfried jsou dobrý *4* *1* *4* *4* *1* *1* -
Skvělý
Skvělej film..jen jednu věc sem nepochopila- proč jsou v čestině Rossie i Tanya nadabovaný jednou dabérkou?..Sice paní stašová se hodí na ně obě,ale nebylo by lepší,kdyby byla každá jinak?:)) *3* *1* -
-
Re: Skvělý
Nejlepší je originál verze v AJ *3* -
Re: Skvělý
je to skvělej film.....moc se mi líbí jak zpívají a děj je taky fajn...hrozně ráda zpívám písničky s nimi *14*
-
-
mamma mia a meryl
mamma mia! se mi hrozně moc líbí je to suprovej film a meryl je taky suprová a kevšemu nádherně zpívá jako vždy! *14* -
mamma mia
suprovej film jeden z nejlepších!!! děkuju!! *3* *14* *1* *4* -
mama mia
Mama mia je nej film na svete a nemuze se mu rovnat ani hsm1,2,3 i dyz jsoou dobry zalozILA JSEM BLOg o mama mia:mamamia97.blog.cz tak se kouknete jinak fakt nej filmík,hlavně meryl streep byla dobra-i ve zpevu i vhraní ale ostatní herci tak fajakt uzasny bestbest a jeste jednou bestbesttík, -
Skvělej film!!!
Bombovej film,skvělé písničky a úžasní herci....ten se fakt povedl. *14* -
Loňský rok
jsem prostonala a Mamma Mia! bylo přesně to, co jsem v létě potřebovala - pobavit se a přijít na jiné myšlenky. Proto na něj nedám dopustit! Jen v kině jsem byla 5x, od Vánoc mám sound track a film na DVD. Navíc jsem získala cenného spoluobdivovatele - 3-letého vnuka. Dnes si už prozpěvuje všechny texty a celý film protančí....