-
probrečela jsem konec...
krásný film -
miluju tenhle film, je to skvělá komedie a kvůli pejskovi jsem brečela ještě dost dlouho po prvním shlédnutí...vždycky si namlouvám, že ve skutečnosti pořád žije a v to pevně doufám, je to mediální hvězda *15* *15* mooc se mi to líbí
-
miluji tendle film je užasný!!!
ale nepřežila bych kdyby mi umželo to nejduležitější na světě *9*
miluji zvířatka <3 <3 a nemám ráda když mě opuštrějí!!!
*9* *13*
marley byl skvělí přítel ten nejlepší jaký muže být!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
V dnešní době je vůbec div, když někdo natočí tak krásný film jako je tenhle. Žádný jiný film mě tak nerozbrečel :'( ale zároveň i nerozesmál. Krásný...
-
krása
nikdy mě žádnej film nerozbrečel jako tenhle ♥ je fakt krásnej :) *3* -
-
Tak to jsme na tom stejně *3*
-
-
:-(
šílený film, jako skvělý :-)zážívám úplně to stejné, naštěstí zatím to krásné. Pořídila jsem si štěně retrívera, když mi bylo 15.Celé noci několik měsíců provyl a prokňučel, okousané mám zdi, nábytek i oblečení. Dodnes se někdy stane, že mi jen tak přiběhne do pokoje, zvedne nohu a něco počůrá. Proč to nevím, nikde jinde to nedělá :D jsou mu 4 a půl roku, ale děsím se toho až mu bude třeba 13 a každé ráno budu odcházet se strachem jestli když se vrátím on bude ještě v pořádku:-( -
:)/
Marley byl fakt vyborny film hezky ho vycvičili to jim tedy muselo trvat dlouho ale až na ten konec nu to se stane každému pejskovi nedá se stim nic delat *9* i nám proste každému -
-
Re: :)/
mě to teda nedalo a musela jsem brečet prostě musela!to byl smutný konec *9* -
-
Re: Re: :)/
ale to je realita
-
-
-
Krásný
Nádhernej film,u žádnýho filmu jsem ještě tak dlouho asi neřvala ,tak jako u tohodle *9* -
Marley - nej nej nej!!
TAK PĚKNEJ FILM JSEM NEVIDĚLA PĚKNĚ DLOUHO!
Tedy opravdu jsem se zasmál, ale ten konec...
*9* *9* *9*
musím se přiznat že nejedna kapička slzy mi ukápla! Mějte se *4* -
Nádhernej film
Už dlouho sem tento film chtěla vidět a včera sem an něj koukala, někde sem umírala smíchy a na konci sem brečela jako želva, už když s ním byl na procházce sem brečela a táhlo se to do konce *9* Takhle mě dokážou rozbrečet jenom 3 filmy. Ale nádhernej film kouknu na něj ještě několikrát.... *14*