-
kooonecne
konecne vcera sem koukala do programu a konecne pobezi ty jo uz tk dlouho nebyli ja se tk tesim hura *14* *14* *14* -
8 serie
Ahojte. Nevíte prosím někdo, kolik dílů má osmá série mcleodovek?? *4* díky -
-
Re: 8 serie
8 serie má 22 dílů
-
-
BEzva
Hej tehle serial je muj nejoblibenejsi ale uz mne pekne sere jako GRACE má tedka hlas JODY a jako jediny kdo tam zustal od 1.serie byl ALEX ale ne on taky musi umrit.A nechápu proc na konci nemuze prijet i Tess,Nick,Kate, ROb tam prijede jenom JODY a MEG ale jinak super az na to ze polovina lidi umrela nebo odjela pryč *14* -
Jupíííí dávaj McLeodovy Dcery!! *14* *14* *2* *1* *8*
-
Mcleodovy dcery dávají od začátku na ČT1, a už je asi druhá řada.Koukám na to každý den, a je to od půl jedenácté ráno. :)) *3*
-
Sháním
Ahojky, mám prosbičku. Neviděla jsem polovinu dílů z první série. Nemáte to někdo natočené? Byla bych moc ráda kdyby se našel někdo kdo by mě to mohl vypálit a poslat. Poštovné a dvd samozřejmě uhradím. Odepište mi na email. Díky Andokai *4* -
:-D
Ahojte.. je to uplně supr seriál... bez něj se už nedá žít, akorát me dost nastvalo jak tedka nick a tess odjeli, nevíte nekdo jestli se nick jeste objeví v seriálu? a taky me dost stve jak se porád vsichni rozcházej a pak scházej, až na to jak Jodi odjede a už se nevrátí, to je až sedmá řada myslím, ale ona a Kate jsou NEeej... *14* -
-
Měli by se vrátit
Neboj měli by se ještě vrátit, Tess i Nick. Musí splodit ještě seriálové potomstvo. Představitelka Tess Bridie Carter totiž v době natáčení řady, která teď běží totiž čekala miminko. Bylo to už na ní pěkně vidět než odjela za Nikem..... -
-
Re: Měli by se vrátit
Tess a Nick by se měli vrátit *3* *4* *1*
-
-
Re: :-D
Tess se určitě vrátí ještě před koncem páté řady.Nick nevím,zda se vrátí,na satelitu(VOX)běží šestá řada a tam je to dost nejasné.Také jsem slyšela,že je už natočeno osm řad. *4*
-
-
Pomoct
Ahoj nevíte náhodou někdo kdo naspíval úvodní píseň ktomuhle suprovímu seriálu moc dík za odpověď. *4* -
-
Re: Pomoct
ahoj je to Rebecca Lavelle a jeto Mcleod´s daughters them song
-
-
Stevie a Alex
Ahojky, hele nevíte jak to nakonec dopadne se Stevie a Alexem??Myslela jsem, že budou spolu, ale teď je tam ta Fiona... *9* -
-
Re: Stevie a Alex
Ahoj stivi a alex se vezmou ale pak alex zemre protoze na nej spadne nejaka vetev od stromu a stivi porodi maleho chlapecka *3* -
Čauky,náhodou jsem zkoukla všechny díly,sice v angličtině,ale aspoň něco.Steave a Alex se opravdu vezmou,ale Alex zemře dřív,než se narodí jejich sym.A potom ještě zemře Dave,takže jsem si poplakala a vůbec nevím,jak ten seriál bude dál pokračovat a hlavně o čem bude,když tam umírají samí hlavní herci.Je to mazec a jsem z toho uplně v šoku!!! *9* -
-
Re: Re: Stevie a Alex
Ahoj, máš pravdu, Alex umře. Už na to koukat nebudu. Bez něho to už nebude ono a je to hodně smutné, když už budou konečně se Stevie spolu. On autorů to je pěkně hnusný!!!!
-
-
stevie a alex se vezmou a budou mit dite ale alex bude muset odjet tak tam chvili nebude.nick neni mrtvej za par dilu se objevi.pak s tess odjedou spolu a uz tam nebudou -
no víš jeto mrcha *16* *10* -
Stevie a Alex budu spolu aj sa zoberu a budu mat dieta -
-
Re: Re: Stevie a Alex
Ahojda, je super, že se dá Stevie s Alexem dohromady. Ale podle toho co jsem viděla za ukázky na youtube mi příjde, že pak Alex umře. Doufám, že se mýlím, ale pak je v úvodu už jen Stevie a Alex tam vůbec není.Nevíš o tom něco? Fakt bych se ráda mýlila. Po Claire by to byl další šok *9*
-
-
-
---
nejradši mám tess *4*